FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.22 // 1.6.2018

TPS:n Laurikainen: "Totta kai harmittaa"

TPS:n Laurikainen: "Totta kai harmittaa"

Mika Laurikaista jäi harmittamaan lopun epäonnistunut rankkari. (Kuva: Juha Tamminen)

TPS ja KuPS pelasivat maalittoman tasapelin perjantai-iltana Kupittaan Veritas Stadionilla.

Tasapeli oli kokonaisuuteen nähden ihan oikeutettu lopputulos, vaikka TPS:llä oli voitto kuin tarjottimella ottelun lisäajalla. Jälleen pirteän pelin pelannut TPS-hyökkääjä Joakim Latonen kaadettiin ja pallo pistettiin pienten neuvottelujen jälkeen pilkulle. KuPS-maalivahti, turkulaistaustainen, Otso Virtanen onnistui kuitenkin torjumaan hänelle tutun Miro Tenhon vedon.

- Totta kai harmittaa se, että emme tee pilkusta maalia. Se alkaa olla meille melkoinen peikko. Mutta tässä sarjassa on joukkueita, jotka meillä on ollut selkeästi mahdollisuus voittaa ja sellaisia joukkueita, joilta me saadaan piste otettua ja pelataan kuitenkin hyvin. KuPS on niitä joukkueita, joilta piste on hyvä tulos. Totta se pilkku jättää kuitenkin karvaan maun, TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen pyörittelee seuransa verkkosivuilla.

- KuPS sai toisella pelinsä käyntiin ja jouduttiin puolustuskannalle tosi vahvasti. KuPS:illa oli muutama tosi vaarallinen paikka ja meillä ei ollut oikeastaan mitään ennen sitä lopun pilkkua, Laurikainen myöntää.

TPS jatkaa Veikkausliigapelejä maaottelutauon jälkeen SJK:n vieraana Seinäjoella tiistaina 12.6.


SJK-TPS OmaSp Stadionilla tiistaina 12.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia