AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 22.5.2018

KuPS onnistui vihdoin yhdessä asiassa

KuPS onnistui vihdoin yhdessä asiassa

Rasmus Karjalainen on tehnyt jo yhdeksän osumaa tällä kaudella. (Kuva: Juha Tamminen)

Kovakuntoisen Kuopion Palloseuran voittokulku jatkui tiistai-iltana Vaasassa. Vahva kotijoukkue VPS taipui keltamustan käsittelyssä maalein 0-2.

Hyökkääjät Ilmari Niskanen ja Rasmus Karjalainen onnistuivat maalinteossa Elisa Stadionilla ja voitontahtoa pursuva KuPS-joukkue nousi tasaisessa sarjataulukossa jo kakkossijalle.

- Ensimmäinen puoliaika oli tasaista peliä, molemmat pelasivat tarkkaa peliä. Hyvää oli että saimme siihen loppuun maalin. Toiseen puoliaikaan olen tosi tyytyväinen, se oli melkeinpä tasapainoisinta pelaamista koko kaudella. Olen tosi tyytyväinen kärsivällisyyteen ja pelaajien sitoutumiseen. Me saatiin estettyä Vaasan eteneminen eteenpäin ja tämä on tosi hyvä voitto, KuPS-valmentaja Jani Honkavaara iloitsee seuransa verkkosivuilla.

KuPS piti oman maaliverkon puhtaana ensi kertaa tällä liigakaudella.

- Me kontrolloitiin hyvin peliä niin puolustus- kuin hyökkäyssuuntaan ja koko puolustuslinja pelasi hyvää puolustamista eteenpäin. Kärsivällinen peli johti nollapeliin ja viimeinen puolituntinen oli meiltä tosi vahvaa peliä, me hallittiin niin hyökkäys- kuin puolustussuuntaan. Olen tosi iloinen nollapelistä ja nousujohteisesti vahvasta kokonaisuudesta, se lupaa hyvää jatkoa varten. Seuraava peli tulee taas nopeasti ja kaikki focus laitetaan Kemi-peliin, päävalmentaja toteaa.

KuPS-PS Kemi Savon Sanomat Areenalla lauantaina 26.5. kello 15. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia