AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.20 // 18.5.2018

​Lehkosuo: Vahva vierasvire siirrettävä myös kotikentälle

​Lehkosuo: Vahva vierasvire siirrettävä myös kotikentälle

Mika Lehkosuo haluaa HJK:n siirtävän hyvät otteet myös kotikentälleen. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK jatkoi vahvoja vieraspeliesityksiään perjantaina TPS:ää vastaan.

Klubi nappasi Turussa pisteet 1-0-tuloksella. Ottelun ainokaisen iski Filip Valencic Juha Pirisen syötöstä.

– Aloitimme hyvin, olimme hyvin latautuneet, ja loimme heti pari maalipaikkaa. Pelasimme Ville Jalaston loukkaantumisen jälkeen hetken vajaalla, ja TPS pääsi peliin mukaan. Selvisimme siitä, saimme pelin uudestaan haltuun ja lopulta ansaitun maalin. Toisella puoliajalla jotenkin lopetimme pelaamisen emmekä saaneet enää pallokontrollia, meni vähän sekavaksi. Molemilla oli hyviä maalipaikkoja, meilläkin muutama 2-3 vastaan 1- hyökkäys joista emme kuitenkaan onnistuneet, analysoi HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo.

– Me jatkettiin meidän hyvää vierassaldoa: viisi vieraspeliä, neljä voittoa ja yksi tasapeli. Vieraissa olemme tuloksellisesti olleet vakuuttavia. Nyt pitää siirtä sama ote kotikentälle. Meillä tulee kolme kotipeliä putkeen, joten nyt on hyvä mahdollisuus näyttää.

Toisena Veikkausliigan sarjataulukossa jatkava HJK on hävinnyt tällä kaudella kotonaan kaksi sarjapeliä.


HJK-FC Inter Telia 5G Areenalla tiistaina 22.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia