AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 17.5.2018

​Tammela antaa Ilvekselle lisäpotkua - "Paikka, missä saa sen ekstrabuustin"

​Tammela antaa Ilvekselle lisäpotkua - "Paikka, missä saa sen ekstrabuustin"

Ilveksen Tatu Miettunen odottaa paluuta Tammelaan.

Ilves palaa Tammelan stadionille perjantaina.

Tamperelainen Ilves pelaa perjantaina ensimmäistä kertaa tällä kaudella varsinaisella kotistadionillaan Tammelassa. Aiemmin tällä kaudella keltapaidat ovat joutuneet pelaamaan kotipelinsä kerran Helsingin Telia 5G Areenalla ja sen jälkeen kahdesti Tampereen Ratinan stadionilla.

Nyt edessä on hartaasti odotettu paluu tutulle kotipyhätölle, kun Tammelan nurmi on vihdoin pelikunnossa.

- Se on kyllä sellainen paikka missä tuntuu, että saa sen ekstrabuustin siihen omaan pelaamiseen. Nautin Tammelasta tosi paljon jalkapallostadionina. On kyllä ilo pelata ja olen kuullut, että nurmikin on ilmeisesti ihan hyvässä kunnossa. Varmasti tulee ihan senkin takia tosi nautinnollinen peli, Ilveksen toppari Tatu Miettunen ennakoi.

Vastaansa Ilves saa perjantaina VPS:n.

Ilves ei ole hävinnyt vielä ainuttakaan kotipeliä tällä Veikkausliigakaudella. Evakossa pelaaminen ei ole siis aiheuttanut turhan suuria vaikeuksia. Miettusen mukaan kotipelien pelaaminen muualla kuin Tammelassa ei ole kuitenkaan tuntunut samalta.

- On se tietysti vähän syönyt sitä tunnelmaa. Vaikka olemme saaneet Ratinaankin sen 3000 henkeä, kyllä se vähän kolkolta tuntuu, kun se on niin iso stadion. Ei se ole ihan kuitenkaan se meidän kotistadion, jos näin voi karkeasti sanoa. Ihan hyviä tuloksia olemme sieltäkin saaneet, siihen pitää olla tyytyväinen.


Ilves-VPS Tammelan Stadionilla perjantaina 18.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia