AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 13.5.2018

Honkavaara tappiosta: "Tämä peli pitää vain nollata"

Honkavaara tappiosta: "Tämä peli pitää vain nollata"

"Honsu" käänsi katseen jo eteenpäin. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS joutui taipumaan pitkästä aikaa tappioon, kun RoPS oli sunnuntaina kotonaan vahvempi maalein 2-0.

Kuopiolaisten viiden tappiottoman liigapelin putki katkesi epäonnisella tavalla. Puolen tunnin kohdalla tullut 1-0-osuma oli kuopiolaisten oma maali ja RoPS:n Filip Ivanovski laukoi 2-0-maalin ottelun lisäajalla (90+7 min). Kuopiolaiset osuivat kertaalleen RoPS-maalin ylärimaan ja keskikenttäpelaaja Reuben Gabriel ajettiin kentältä kahden keltaisen kortin johdosta.

- Ensimmäinen puoliaika ei ollut meiltä pallollisesti hirveän hyvä. RoPS:lla oli kaksi paikkaa, meillä myös kaksi. Vähän paikkoja ja tarkkaa pelaamista. Olisi ollut hienoa päästä nolla-nollassa tauolle. 1-0-tilanteessa tuli harmillinen lapsus, se oli huonoa puolustustoimintaa meiltä, KuPS-valmentaja Jani Honkavaara harmitteli ensimmäistä takaiskumaalia.

- Toiselle puoliajalle me lähdettiin parantamaan omaa peliämme. Sitten ulosajo toi peliin uuden luonteen. Sen jälkeen meillä oli hyökkäävämpi muoto kentällä ja jahdattiin peliä. Olen tyytyväinen hyvään esitykseen vajaalla. Hyökkääjä Ats Purje toi virtaa kentälle ja ylärimaan osuttiin, mutta ei sen enempää. Lopussa kaveri pääsi vielä tekemään 2-0, valmentaja totesi.

Kuopiolaisten sunnuntai-ilta päättyi siten pettyneissä tunnelmissa, mutta eteenpäin on mentävä ja ajatukset pitää suunnata jo seuraavaan peliin, joka on edessä perjantaina. Puolustaja Luis Carlos Murillo on jälleen käytettävissä pelikiellon tultua päätökseen.

- Murillon paluu auttaa meitä paljon. Tämä peli pitää vaan nollata. Perjantaina tulee erilainen joukkue vastaan ja sen myötä erilainen peli. Se on selvä, että paremmin meidän pitää onnistua, valmentaja korosti.


KuPS-IFK Mariehamn Savon Sanomat Areenalla perjantaina 18.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia