AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 10.5.2018

KuPS-tähdellä selkeät tavoitteet: ”Maalintekijän fiilis on niin huikea”

KuPS-tähdellä selkeät tavoitteet: ”Maalintekijän fiilis on niin huikea”

Kuva: Juha Tamminen

KuPS:n Rasmus Karjalainen haluaa tehdä mahdollisimman paljon maaleja. Hän haluaa tehdä niitä myös mahdollisimman usein.

Viime kaudella PS Kemin paidassa Veikkausliigan läpimurtonsa tehnyt Rasmus Karjalainen siirtyi talvella Kuopioon ja on päässyt hurjaan vireeseen.

22-vuotias missasi lihaskireyden vuoksi puolitoista ottelua, mutta on saanut tililleen kuudessa ottelussa kuusi maalia. Viimeisen kahden pelin saldo on viisi osumaa.

- Ihan hyvä viikko oli, Karjalainen naurahtaa.

- Olen todella tyytyväinen, mukavahan se on kun maaleja tulee. Nautin tilanteesta, mutta toisaalta pitää treenata, että niitä tulee vielä enemmän. Tähän ei saa missään nimessä tyytyä - enkä ole tyytymässäkään.

KuPS aloitti kauden tuloksellisesti hieman nikotellen, mutta 2-1-vierasvoitto HJK:sta käänsi kelkan. Sen jälkeen Jani Honkavaaran suojatit ovat voittaneet kolme kamppailua ja pelanneet kerran tasan maalierolla 13-4.

Millainen hyökkääjä Rasmus Karjalainen oikein on? Onko hän tyytyväinen hyvän pelin jälkeen vai onko hyvä peli sama asia kuin nimi tehotilastossa?

- Maalit ovat ne mitkä merkitsee minun pelipaikallani ja minun kaltaiselleni pelaajalle. Tehot ovat mittari onnistumisestani. Haluan tehdä maaleja. Maalintekijän fiilis on niin huikea. Haluaisin tehdä niitä koko ajan, Karjalainen alleviivaa.

- Lasken itse myös sitä kuinka monessa pelissä olen tehnyt maaleja. Se kertoo tasaisuudesta. Ei ole paras tilanne, että tekee ensin kolme maalia, sitten pelaa kahdeksan peliä ilman ja sitten taas kolme maalia. Tietysti kaikki ovat saman arvoisia, mutta en halua "suonenvetoja". Haluan tehdä maaleja tasaisesti mahdollisimman monessa pelissä.


RoPS-KuPS Rovaniemen keskuskentällä sunnuntaina 13.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia