FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.19 // 9.5.2018

Veikkausliiga ja Helsinking aloittivat yhteistyön

Veikkausliiga ja Helsinking aloittivat yhteistyön

Veikkausliiga on aloittanut yhteistyön sisältötoimisto Helsinkingin kanssa.

Veikkausliiga on käynnistänyt yhteistyön luovan sisältötoimisto Helsinkingin kanssa. Yhteistyö pitää sisällään muun muassa Veikkausliigan sosiaalisen median kehittämistä. Helsinking on merkittävässä roolissa esimerkiksi Veikkausliigan maaliskuussa 2018 avatulla Instagram-tilillä.

– Veikkausliiga halusi kumppanikseen luovan, ketterän ja joustavan toimiston, joka pystyy vastaamaan tämän päivän sisältövaatimuksiin aina strategisen tason suunnittelusta sisällöntuotantoon ja kanavien hyödyntämiseen. Yhteistyö on osoittautunut erittäin toimivaksi, kertoo Veikkausliigan markkinointijohtaja Ville-Mikko Korkka.

– On hienoa aloittaa yhteistyö Veikkausliigan kanssa. Jalkapallo on yhteisöllinen laji ja haluamme olla mukana tukemassa liikuntaa sekä lajin tuomaa yhteisöllisyyttä. Jalkapallo on parhaimmillaan kun se koetaan yhdessä ja uskommekin, että se on yksi suurin syy sekä lajin ammattilaisille, harrastajille sekä katsojille rakkaudesta lajiin. Uskomme, että Veikkausliigan kaudesta on tulossa jännittävä ja mielenkiintoinen – sekä haluamme toivottaa jokaiselle joukkueelle tasaväkisesti tsemppiä kauteen, kommentoi Helsinkingin tuottaja Nella Rahkonen.


Veikkausliiga on suomalaisen jalkapallon miesten pääsarja ja pääsarjan järjestävä organisaatio. Veikkausliigan muodostavat ja sitä hallinnoivat Veikkausliigassa pelaavat kaksitoista eri puolilta Suomea tulevaa seuraa. Veikkausliigan tehtävä on seurojen ja niiden toimintaedellytysten kehittäminen sekä sarjan markkinointi Veikkausliigan aidon ja avoimen arvopohjan mukaisesti.

Helsinking on luova mediayhtiö, joka on keskittynyt luomaan unohtumattomia sisältökokonaisuuksia, jotka tavoittavat oikeat ihmiset oikeaan aikaan.

vko.48 // 6.12.2019
vko.48 // 5.12.2019
Lisää uutisia