FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.19 // 7.5.2018

SJK-puolustaja Mero: "Voitto Lahdesta maanantaina ja siitä eteenpäin"

SJK-puolustaja Mero: "Voitto Lahdesta maanantaina ja siitä eteenpäin"

Joel Mero tähtää jälleen voittoon Lahdessa. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK lähtee hakemaan paluuta voittojen tielle maanantaina FC Lahden vieraana.

Tuttuun ympäristöön palaa muutamakin SJK:lainen. Lahtelaisen jalkapallokoulun kasvatteja ovat päävalmentaja Tommi Kautosen lisäksi SJK:ssa pelaavat Matti Klinga ja Joel Mero.

- Totta kai me mennään hyvin fiiliksin Lahteen. Ei me nyt enää aleta miettimään edellistä ottelua vaan mennään peli ja päivä kerrallaan. Ja me lähdetään sinne voittamaan. Me tiedetään kaikki, että meiltä löytyy kaikki ominaisuudet siihen, että me voimme voittaa aivan kenet vaan, Mero sanoo.

Alkukausi on ollut SJK:lta varsin epätasainen ja tässä Meron mukaan on myös ratkaisun avain.

- Meidän täytyy vaan saada tasaisuutta otteisiin, ehkä välttää tietyllä tapaa joitain riskejä, mutta olla kuitenkin edelleen rohkeita. Ehkä jopa rohkeampiakin ajoittain ja nopeampia pallollisessa pelissä. Puolustetaan tiiviimmin.

- Tosissaan lähdetään sillä fiiliksellä, että voitetaan. Kuten pitää lähteä joka peliin. Ei tässä todellakaan aleta hätääntymään, vaan mennään peli kerrallaan. Lähdetään voittamaan Lahti maanantaina ja siitä sitten eteenpäin, toteaa Mero.

Mukaan matkaan Mero nappaa positiivisia muistoja.

- Minulle henkilökohtaisesti on tietenkin siinä mielessä kiva lähteä Lahteen, että kasvattajaseura ja entinen seurani FC Lahti on vastassa. Viime vuonna pelasin debyytin heitä vastaan ja silloin tuli voitto. Ei enempää eikä vähempää kuin sama kuin silloin, eli voitetaan. Siitä lähdetään liikkeelle, lisää Mero.


FC Lahti - SJK Lahden Kisapuistossa maanantaina 7.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia