AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 3.5.2018

Vuorinen luottavaisena: "Pystymme laittamaan kentälle kenet vaan"

Vuorinen luottavaisena: "Pystymme laittamaan kentälle kenet vaan"

Petri Vuorisella on hyvä kilpailuasetelma joukkueessaan. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS saa torstaina vieraakseen PS Kemin ja vaasalaisten kokoonpano on ottelun alla vielä melkoinen arvoitus.

Kemin kärjessä viilettää isokokoisia hyökkääjiä, kuten Hakeem Araba ja Juho Mäkelä. Mahdollisesti Meri-Lapin ylpeyden pelisuunnitelmaan liittyykin suoraviivaisuutta, keskityksiä ja pitkiä palloja. Topparit saanevat painia kovasti huomenna.

- Se riippuu toki siitä, millainen pelin kuvasta rakentuu, mutta tuollaisia tilanteita kyllä varmasti tulee. Olen sen suhteen luottavainen. Tähän asti on taisteltu hyvin noissa tilanteissa, eikä se huoleta yhtään, Vepsun päävalmentaja Petri Vuorinen toteaa.

Terveystilanne ei ole paras mahdollinen, mutta senkään suhteen Vuorinen ei ole huolissaan.

- Otteluruuhka näkyy ja kokoonpanojen valinnoissa on täytynyt miettiä sitäkin viime pelien aikana. Ainahan me toivomme, että kaikki olisivat kunnossa, mutta kyllä tässä pieniä vaivoja on ollut ja on nytkin, eikä kaikista puhuta julkisesti. Sen kanssa tässä kuitenkin eletään.

- Tähän vaikuttaa myös se, että kun kilpailu pelipaikoista on kovaa, niin miehiä on enemmän poiskin. Kun pelaajia on vähemmän, ei ole varaa olla poissa. Nyt on erilainen tilanne.

Nimenomaan se on positiivista, että aukkoja rosterissa pystytään täyttämään leveän rosterin vuoksi. Huomennakin jalkeilla on joka tapauksessa hyvä ryhmä.

- Pystymme myös täyttämään poissaoloja, kuten vaikkapa viime pelissä Eero-Matti Auvinen ja Alex McQueen näyttivät. Ei näkynyt millään tavalla, että herrat pelasivat ensimmäiset pelinsä Veikkausliigassa. Pystymme laittamaan kentälle kenet vaan, Vuorinen sanaili.


VPS - PS Kemi Elisa Stadionilla torstaina 3.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia