AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 3.5.2018

Honkavaara: "Vahvaa suorittamista neljässä edellisessä pelissä"

Honkavaara: "Vahvaa suorittamista neljässä edellisessä pelissä"

"Honsu" iloitsi esityksestä OmaSp Stadionilla. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS otti kauden kolmannen voittonsa, kun SJK kaatui torstaina vieraskentällä lukemin 1-3.

Kuopiolaiset saavuttivat hienon vierasvoittonsa taktisesti kypsällä ja kurinalaisella peliesityksellä. Alussa jäätiin jälleen yhden maalin tappioasemaan ja sisukas joukkue osoitti jälleen kerran oman henkisen kovuutensa nousemalla takaa ansaittuun voittoon.

- Hyvä peli meiltä. Tuoreet miehet Urho Nissilä, Rasmus Karjalainen ja Mikko Pitkänen suorittivat hyvin ja Upi ja Rasse myös ratkaisivat pelin. Mikko onnistui tosi hyvin pelaten varmasti ja taktiikkaan sitoutuneesti. Vahva esitys häneltä ja oli hienoa saada nyt uusi avauksen liigapelaaja mukaan. Otteluruuhkassa jokaista tarvitaan, KuPS-valmentaja Jani Honkavaara iloitsi voitokkaan pelin jälkeen.

Kuopiolaiset pelasivat Seinäjoella jo neljännen peräkkäisen tappiottoman ottelunsa jatkaen liigataulukossa edelleen kolmantena. Valmentaja uskoo joukkueen pelivireen jatkuvan edelleen vahvana, vaikka tiukka ottelutahti alkaakin jo tuntua joidenkin pelaajien jaloissa.

- Tuntui siltä, että me olimme tänään pelin päällä enemmän ja teimme parempia ratkaisuja kuin vastustaja koko pelin ajan. Se oli iso tekijä.

- Uskon vireen riittävän maanantainakin, nyt tulee vähän breikkiäkin. Me olemme ihan hyvässä aikataulussa ja neljässä edellisessä pelissä on nähty vahvaa suorittamista. Me olemme henkisesti vahvoja ja me jaksettiin painaa ja pelattiin hyvin. Kyllä tyytyväinen voi olla, valmentaja totesi.


KuPS - FC Inter Savon Sanomat Areenalla maanantaina 7.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia