AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 3.5.2018

FC Lahden keskikenttäpeluri: ”Moni kunnioittaa HJK:ta liikaa - me emme"

FC Lahden keskikenttäpeluri: ”Moni kunnioittaa HJK:ta liikaa - me emme"

Kuva: Juha Tamminen

FC Lahti kohtaa tänään torstaina HJK:n Helsingissä. Telia 5G Areena ei ole vieraille helppo, muttei mahdotonkaan paikka. Tätä mieltä on Oskari Kekkonen.

FC Lahti pelasi HJK:n kanssa viime kaudella liigassa kaksi maalitonta tasapeliä. Syksyn viimeisen ottelun klubilaiset veivät kotonaan 3-0. Elokuussa joukkueet pelasivat Helsingissä 0-0-tuloksen, eikä lahtelaistenkaan voitto ollut tuolloin kaukana.

Oskari Kekkonen korostaa, ettei hallitsevaa mestaria voi kunnioittaa liikaa. Edes kotiluolassaan.

- Sitä on käyty paljon läpi. Sinne ei voi lähteä vain puolustamaan, vaan rohkeasti pelaamaan ja iskemään vastaan. Nyt on näyttänyt siltä, että liian moni joukkue on kunnioittanut HJK:ta liikaa ja päästänyt heidät helpolla. Kyllä me menemme sinne näyttämään, Kekkonen vakuuttaa.

- Kyllä se on mahdollista saada sieltä hyvä tulos ja sitä lähdemme hakemaan. Klubi on hyvä pallon kanssa, mutta kun saamme sen, niin pitää iskeä nopeasti vastaan. Myös erikoistilanteissa on hyvä sauma.

FC Lahdella on ennen illan taistoa kasassa kahdeksan pistettä. Sunnuntain kierroksella Toni Korkeakunnaksen joukot venyivät 1-1-tasapeliin KuPS:n vieraana.

- Ei ollut helppo peli, koska jouduimme paljon puolustamaan, mutta ihan ok meni, Kekkonen kertaa.

- KuPS on kova joukkue kotikentällään, mutta olisi meidän pitänyt pystyä hyökkäämään enemmän ja pitää palloa. Emme halunneet pelata niin puolustavasti kuin mitä peli oli. Hyvä tulos kuitenkin saatiin.


HJK-FC Lahti Telia 5G Areenalla torstaina 3.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia