AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 28.4.2018

​Ilves murisee ensi kertaa Tampereella: "Sentään kotikaupungissa"

​Ilves murisee ensi kertaa Tampereella: "Sentään kotikaupungissa"

Kuva: Juha Tamminen

Ilves on pelannut neljästä Veikkausliigaottelustaan kolme vieraissa ja ainoan kotiottelunsa evakossa Helsingissä.

Sunnuntaina Ilves pelaa ensimmäisen ottelunsa Tampereella, mutta ei vielä omassa kotipesässään Tammelassa, vaan ottelu SJK:ta vastaan mitellään Ratinan stadionilla.

- Ratina on kumminkin Tampereella ja me sekä kannattajat päästään paikalle vähän helpommalla. Hyvä asia, että vaikka se nyt ei ole meidän oikea kotikenttä, mutta sentään kotikaupungissa. Ei Ratinassa mitään vikaa ole ja odotan, että siellä on aika hyvässä kunnossa oleva nurtsi. Tammela on kuitenkin Tammela. Se on ollut meille hyvä paikka pelata, toteaa Ilveksen kippari ja luottomaalivahti Mika Hilander.

Pronssimitalit viime kaudella voittaneen Hilanderin ja Ilveksen kausi on lähtenyt käyntiin ailahdellen. On tullut voitto, tasapeli ja pari tappiota. Koossa on neljä pistettä ja se oikeuttaa Veikkausliigan kahdeksanteen sijaan. RoPS johtaa sarjaa 15 pisteen potillaan.

- Jonkin verran on tullut seurattua muiden pelejä, se on osa tätä työtä seurata mitä muualla on tapahtunut. RoPS:n alkukiito on kerännyt huomiota, aika kova startti. Aika paljon on pitänyt keskittyä meidän omaan tekemiseen. Riittää työmaata omassa pukkarissa ja pelejä on tuttuun tapaan tiiviisti, joten hirveästi ei ehdi tuijotella muiden tekemisiä, Hilander toteaa.

Ilves-SJK Ratinan stadionilla sunnuntaina 29.4. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia