AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 28.4.2018

"Honka on vaarallinen joukkue" - piste maistui Interille

"Honka on vaarallinen joukkue" - piste maistui Interille

Piste kelpasi lopulta Fabrizio Piccaretalle. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter sai saalistettua matkaansa pisteen FC Hongan vieraana lauantaina, vaikka isännät olivat pitkään voitossa kiinni.

Inter sai lopulta tehtyä ottelussa tasoituksen kolme minuuttia ennen loppua. Maalista vastasi tarkalla tolpan juureen painuneella laukauksella Mika Ojala. Maali oli sikäli ansaittu, että hetkeä aikaisemmin pallo pyöri vaarallisesti kotijoukkueen maalin edessä.

- Teimme lopussa ansaitun tasoituksen. Joukkue näytti hienosti luonnettaan tänään ja sai siitä ansaitsemansa palkinnon. Olen todella iloinen pelaajieni puolesta, iloitsi päävalmentaja Fabrizio Piccareta pelin jälkeen.

Inter-luotsin mukaan joukkue aloitti pelin hyvin, mutta Hongan maalien jälkeen oli vaikeaa.

- Tiesimme, että ottelusta tulee vaikea. Honka on vaarallinen joukkue. Aloitimme kuitenkin hyvin ja peli oli meidän kontrollissa. Hongan hienon avausmaalin jälkeen meillä oli pelissä heikompi hetki, kun taas toisella jaksolla olimme taas pelissä parempia, näki Piccareta.

Inter on päästänyt tämän kauden viidessä pelaamassaan ottelussa kahdeksan maalia. Päävalmentaja Piccareta ei ole asiasta vielä huolissaan.

- Meillä on edelleen ongelmia, kun menetämme paljon ja miten pystymme reagoimaan siihen. Toinen maaleista tuli juuri tuolla tavalla tänään. En ole kuitenkaan vielä huolissani asiasta. Olemme vasta matkan alussa ja tämä asia paranee varmasti tulevaisuudessa, totesi Piccareta.


FC Inter – Ilves Veritas Stadionilla torstaina 3.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia