FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.16 // 20.4.2018

Morrissey sivussa VPS:lta kesäkuulle saakka - Lähde palaa riviin

Morrissey sivussa VPS:lta kesäkuulle saakka - Lähde palaa riviin

Steven Morriisseyn paluuseen on vielä pitkä aika. (Kuva: Juha Tamminen)

Vaasan Palloseuran kohdalla viime aikoina on spekuloitu runsaasti Steven Morrisseyn ja Joonas Vahteran vammojen suhteen.

Vahteran koko kalenterivuosi tähän mennessä on ollut todella rikkonainen ja matkalle on mahtunut sairasteluja ja useita pieniä vaivoja. Viimeisimmän vamman takia Vahtera on poissa alustavan arvion mukaan nelisen viikkoa. Kyseessä on alaraajavamma.

- Kuntoutus voi mennä nopeamminkin, mutta kuukausi on tällä hetkellä poissaolon pituuden arvio. Jontulla on ollut vaikea talvi ja paljon asioita heti alusta lähtien. Sääli hänelle ja kyllähän me häntä kaipaisimme joukkueeseen tuomaan kilpailua pelipaikoista ja lisäämään ratkaisukykyä viimeisellä kolmanneksella. Nyt toivomme, että kuntoutuminen menee hyvin ja hän pääsee takaisin kentille mahdollisimman nopeasti, päävalmentaja Petri Vuorinen kommentoi.

Morrissey puolestaan on poissa pidempään. Ortopedi tutki hänet perjantaiaamuna ja antoi alustavan arvion toipumisajasta. Kuten aiemmin on informoitu, Aatu Kujanpään kausi on ohi.

- Stevenin kuntoutuminen jatkuu kesäkuulle asti ja silloin on seuraava ortopedin kontrolli. Kuntoutuksella siis jatketaan ja voi olla, että hänenkin kohdallaan toipuminen tapahtuu nopeammin kuin on arvioitu, mutta tällä aikataululla etenemme alustavasti. Odotusarvo on, että Steven pelaa kesällä, Vuorinen kommentoi.

- Kaikkia näitä pidempiaikaisia loukkaantumisia yhdistää se, että kaikki ovat tärkeitä pelaajia ja ovat tuoneet meille apuja hyökkäyspelaamiseen ja nimenomaan ratkaisukykyyn hyökkäysten päättämisessä. Toivomme heille luonnollisesti pikaista paranemista kaikille, Vuorinen harmitteli.

Positiivisempi asia on se, että Suomen Cupin SJK-ottelusta saakka sivussa ollut Juho Lähde on kuntoutunut ja palaa kokoonpanoon tänä viikonloppuna.


IFK Mariehamn - VPS sunnuntaina 22.4. kello 16.00 Wiklöf Holding Arenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

vko.49 // 12.12.2019
Lisää uutisia