FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.14 // 7.4.2018

​FC Interin luotsi manasi nukahdusta: "Maksoimme kovan hinnan"

​FC Interin luotsi manasi nukahdusta: "Maksoimme kovan hinnan"

Kuva: Juha Tamminen

Interin päävalmentaja Fabrizio Piccaretan tunnelmat lauantaisen VPS-ottelun jälkeen olivat negatiiviset.

Tappio kauden avausottelusta VPS:aa vastaan söi miestä.

- Tunnelmat ovat nyt negatiiviset, koska hävisimme, myönsi Piccareta.

Inter-luotsi oli kuitenkin tyytyväinen siihen, mitä joukkue kentällä esitti.

- Tiesimme etukäteen, että täällä on vastassa hyvä joukkue. Jos vertaa pelaamistamme viime kaudella täällä, niin voimme olla siihen tyytyväisiä. Silloin juoksimme pallon perässä, kun nyt taas me olimme se joukkue, joka pakotti heidät puolustuskannalle, näki Piccareta.

Ensimmäistä jaksoa hallinnut Inter jäi ottelussa takaa-ajajan asemaan, kun VPS käytti hyväksi oikeastaan ainoan Interin nukahduksen.

- Maksoimme kovan hinnan tilanteesta, mistä he saivat ensimmäisen maalin. Oikeastaan se oli ainoa kerta, kun nukahdimme ensimmäisellä jaksolla puolustussuuntaan. Laatujoukkueena he eivät jättäneet paikkaa käyttämättä, sanoi Piccareta.

Piccaretan mukaan joukkueen pelaajien pitää olla pettyneitä tulokseen, mutta samaan hengen vetoon hän muistutti heitä yhdestä asiasta.

- Liiga ei ole satasen spurtti, vaan enemmänkin maraton. Tämä oli vasta meidän ensimmäinen ottelu. Matkaa on jäljellä vielä paljon, hän päätti.

Interin ottelut Veikkausliigassa jatkuvat viikon kuluttua sunnuntaina PS Kemin vieraana. Tuo ottelu pelataan Rovaniemen Keskuskentällä.


PS Kemi-FC Inter sunnuntaina 15.4. klo 15.00 Rovaniemen Keskuskentällä. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia