AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 4.4.2018

LK: ​Hyökkääjälupaus valitsi RoPS:n, vaikka vaihtoehtoja riitti

LK: ​Hyökkääjälupaus valitsi RoPS:n, vaikka vaihtoehtoja riitti

Lassi Lappalainen pelasi viime kaudella RoPS:ssa vahvasti sen jälkeen, kun saapui seuraan lainalle HJK:sta. (Kuva: Juha Tamminen)

Viime kaudella 13 Veikkausliigan ottelua RoPS:n riveissä pelannut laituri Lassi Lappalainen, 19, voi hyvinkin olla seuraava läpilyöjä Rovaniemeltä.

Lassi Lappalaisen sisääntulo RoPS:aan kesken viime kauden oli vähintäänkin komea: 13 ottelua, neljä maalia ja kaksi maalisyöttöä.

Jo Lappalaisen ensimmäinen peli RoPS:n paidassa oli täysosuma. Lappalainen ehti olla kentällä alle viisi minuuttia, kun pallo oli kolmannella kosketuksella SJK:n maalissa. Se oli myös Lappalaisen liigauran ensimmäinen maali, vaikka hän ehti pelata HJK:ssa 14 ottelussa.

– Meni aika nappiin. Onnistuin omastakin mielestä hyvin. Muutama muukin seura oli kiinnostunut tälle kaudelle, mutta viihdyin hyvin Rovaniemellä ja tulin takaisin, Lappalainen kertoi.

Uusi kausi alkoi tehojen puolesta hyvin, sillä neljässä Suomen cupin pelissä Lappalaiselle tilastoitiin kolme maalia ja kaksi maalisyöttöä.

– Peliminuutit on tärkein asia, mitä olen hakemassa. RoPSissa on paljon nuoria pelaajia ja he saavat myös vastuuta. HJK ei peluuta tällä tavalla nuoria.

Lappalainen pelaa Rovaniemellä lainasopimuksella HJK:sta tälläkin kaudella, vaikka RoPS yritti ostaa hänen pelaajaoikeutensa viime kauden jälkeen.

– Ehkä Klubissa ajateltiin, että minulle olisi käyttöä seuraavalla kaudella, Lappalainen aprikoi.


Kaikki Veikkausliigaottelut kaudella 2018 näkyvät suorina lähetyksinä Ruutu-palvelun kautta.

Lähde: Lapin Kansa
Lisää uutisia