AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.12 // 22.3.2018

​Huuhkajapakki päättäväisenä: "Makedonian pojat ahtaalle ja voitto kotiin"

​Huuhkajapakki päättäväisenä: "Makedonian pojat ahtaalle ja voitto kotiin"

Juha Pirinen on noussut Huuhkajien vakiokalustoon. (Kuva: Juha Tamminen)

Suomen A-maajoukkue kohtaa perjantaina Makedonian Turkin Belekissä. Kiihkeästi kentälle pääsyä odottelee myös pikkuhiljaa Huuhkajien vakiomiehistöön noussut HJK:n puolustaja Juha "Piri" Pirinen.

- Leiri on mennyt loistavasti. Olemme treenanneet hyvin ja käyneet Makedoniaa tarkasti läpi. Myös oma pelaamisemme on hyvässä mallissa, joten meillä on ne työkalut, jolla Makedonia kaatuu, Hakan kasvatti sanoi.

Monet pitävät Makedoniaa todella kovana mittarina Suomelle. Makedonian viime aikojen tulokset ovat olleet hyviä – sitä kautta heitä pidetään oman divisioonansa (neljäs) kenties kovimpana ennakkosuosikkina syksyllä alkavassa Nations Leaguessa.

- Heillä on paljon hyviä pelaajia, erittäin taitava ryhmä. Heillä on taitoa vähän joka pelipaikalle ja sitäkin kautta se on vaarallinen porukka. Pitää tukkia heidän pelaamisensa hyvin, henkilökohtainen taito on siellä korkealla. Sitä emme saa antaa heidän hyödyntää.

Pirisen mukaan Suomi on kuitenkin valmis tähän haasteeseen ja otteluun.

- Meillä on porukka loistavassa tikissä. Ei muuta kuin laitetaan Makedonian pojat ahtaalle ja napataan voitto huomenna, Veikkausliigan suurimpiin tähtiin lukeutuva Pirinen vakuutti.

Suomi kohtaa Makedonian perjantaina kello 18.

Lisää uutisia