AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.11 // 18.3.2018

​Yllätys: VPS:lta päävalmentaja sivussa – "loistavaa työtä muilta"

​Yllätys: VPS:lta päävalmentaja sivussa – "loistavaa työtä muilta"

Petri Vuorinen on joutunut antamaan vastuuta muulle tiimille. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS:n valmistautuminen sunnuntaiseen cupin puolivälieräkarsintaan HJK:ta vastaan on ollut hieman erilainen kuin tavallisesti, sillä päävalmentaja Petri Vuorinen itse ei ole paljoa treeneissä fyysisesti paikalla ollut sairasteltuaan.

Pääkäskijän yhtäkkinen poissaolo on toiminut hyvänä mittarina joukkueen toiminnalle, eikä se ole tuntunut vaikuttavan, sillä muu valmennusryhmä Ricardo Duarten, Carlos Fradaon, Henri Sillanpään ja Christian Sundin toimesta on tehnyt tapansa mukaan erinomaista työtä.

– On hienoa, että meillä on näin yhtenäinen valmennustiimi. Kun olen itse joutunut olemaan poissa, niin jo tässä vaiheessa kautta ryhmä on tehnyt ilman minuakin loistavaa työtä. Koko ryhmä puhaltaa hienosti yhteen hiileen, mikä on erinomainen asia, Vuorinen sanaili.

Poissaoloja voi olla sairastelujen ja pienten kolhujen takia sunnuntaina pelaajistossakin. Nimiä ei kuitenkaan päävalmentaja paljasta, sillä kysymysmerkkejä on useampi ilmoilla.

– Pitkäaikaisloukkaantuneet Juho Lähde ja Aatu Kujanpää ovat varmasti poissa. Muuten katsotaan vielä tilanteen mukaan.

Avauskokoonpanossa voidaan siis nähdä pieniä muutoksia, mutta ei välttämättä hirveän suuria mullistuksia.

– Osa harjoittelemistamme asioista on toiminut hyvin tällä kokoonpanolla, jolla olemme aloittaneet viime pelit. Siihen kokoonpanoon ei välttämättä tule hurjan isoja muutoksia, mutta jokunen eroava pelaajavalinta varmasti nähtäneen. Mielenkiinnolla odotan, miten onnistummei.

HJK-VPS Telia 5G Areenalla sunnuntaina kello 14.00. Cupin puolivälieräkarsintaottelua voi seurata suorana Ruudussa.

Lisää uutisia