FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.11 // 14.3.2018

​FC Inter todella kovaan puntariin – Vastassa Serie A:n joukkue

​FC Inter todella kovaan puntariin – Vastassa Serie A:n joukkue

Kuva: Juha Tamminen

FC Inter kohtaa tänään harjoitusottelussa Serie A-joukkue Genoa CFC:n.

Ottelu on osa Interin Italiassa pidettävää harjoitusleiriä, minne joukkue matkasi sunnuntaina. Inter on päässyt valmistautumaan otteluun hyvissä olosuhteissa FC Cervon kentällä.

Genoan ja Interin välinen ottelu pelataan Serie A-seuran harjoituskeskuksessa. Piccareta pitää ottelua ainutlaatuisena mahdollisuutena koko seuralle ja varsinkin joukkueensa pelaajille.

- Ottelu on meille erityinen. Pääsemme mittamaan tasomme joukkuetta vastaan, joka pelaa yhdessä Euroopan parhaista sarjoista. Sekä pelaajat että myös valmennusjohto odottaa ottelua vesi kielellä, myöntää Piccareta Interin kotisivuilla.

Piccareta ei halua, että Inter keskittyy pelkästään passiiviseen pelaamiseen. Hän vaatii pelaajiltaan rohkeutta näyttää, mitä he osaavat parhaimmillaan kentällä tehdä.

- Haluan, että pelaajilta löytyy pelirohkeutta ja sitä kautta kykyä näyttää, mihin he pystyvät. Kun vastustaja tulee Euroopan huipulta, ei joukkuehengen merkitystä voi jälleenkään korostaa liikaa. Joukkueen yhtenäisyys määrää pelin kulun, päättää Piccareta.

FC Inter ja Serie A:ssa sijalla 13. oleva pitkät perinteet omaava Genoa CFC iskevät yhteen tänään klo 16.00 Suomen aikaa.

Lisää uutisia