vko.10 // 9.3.2018

​Ukrainalaisvastustaja niukasti IFK Mariehamnia vahvempi

"Allu" iski Grönvittin toisen maalin. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn kärsi perjantaina Turkin leirillä pelatussa harjoitusottelussa tappion ukrainalaiselle FC Desnalle niukasti maalein 2-3 (0-1).

IFK joutui ottelussa tappiolle jo 6. minuutilla, mutta pääsi sen jälkeen hyvin peliin mukaan, mutta osumia ei paikoista huolimatta ennen tauko nähty.

Grönvitt loi maalipaikkoja myös toisen jakson alussa, mutta vasta 65. minuutilla vaihdosta kentälle tullut Julio Fernandes onnistui Nicklas Maripuun hyvästä esityöstä. Vain kolme minuuttia myöhemmin Desna siirtyi yhdestä harvoista paikoistaan kuitenkin jälleen johtoon ja vain kaksi minuuttia edellisestä numerot olivat jo 1-3.

IFK kavensi vielä 88. minuutilla Aleksei Kangaskolkan viimeisteltyä Fernandesin syötöstä.

IFK:n leiri Turkissa päättyy sunnuntaina.