FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.10 // 9.3.2018

​SJK:lla vastassa Mjöndalen - tuoreen kapteeniston johdolla

​SJK:lla vastassa Mjöndalen - tuoreen kapteeniston johdolla

SJK:n vastavalittu kapteenitrio Marbellassa. (Kuva: SJK)

SJK kohtaa Espanjassa norjalaisen Mjöndalenin lauantaina. Ottelu pelataan Marbella Football Centerissä.

SJK:n leiri päättyy sunnuntaina ja sitä ennen SJK kohtaa vielä toisessa harjoitusottelussa Norjan OBOS-ligaenin ennakkosuosikkeihin kuuluvan Mjöndalen IF:n. Keskiviikkona SJK kaatoi saman sarjatason Levangerin ja voitti sen 3-2 luvuin. Nyt edessä on ennakkoon ajatellen kuitenkin kovempi testi.

- Uskon että siitä tulee kova taistelu. Tämä on semmoinen peli joita me halutaan. Lähdetään peliin maksimoiden omat vahvuudet ja katsotaan sen jälkeen mikä se lopputulos on. Mutta uskon tosiaan että siitä tulee kova taistelu, kertoo SJK:n kapteeniksi uudelleen valittu Mihkel Aksalu.

Aksalun avuksi kapteeneiksi valittiin Espanjassa Mehmet Hetemaj ja Jarkko Hurme.

- Loistavat on fiilikset. Uusi vuosi ja mennään eteenpäin. Ei mitään muuuta. Vastuu on iso ja kaikki on mahdollista että me pärjäämme tänä vuonna, toteaa kapteeni Aksalu lopuksi. Lisää kapteenin mietteitä tänään myöhemmin ilmestyvällä SJK TV:n videolla.

SJK matkustaa sunnuntai ja maanantain välisen yön Suomeen ja viettää sen jälkeen pari vapaa päivää. Ensi viikon torstaina palataan tositoimiin Suomessa ja aloitetaan valmistautuminen torstaina 29.3. pelattavaa Suomen Cupin puolivälierää varten. Näillä näkymin SJK vierailee vielä ennen sitä Ruotsissa pelaamassa harjoitusottelun pääsarjajoukkuetta vastaan.

Harjoitusottelu SJK - Mjöndalen IF lauantaina 10.3. klo 17:00 Suomen aikaa. Ottelu pelataan Espanjassa, Marbella Football Centerin nurmella.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia