FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.10 // 5.3.2018

Interin Garcia vireessä - "Nyt vain lisää otteluita alle"

Interin Garcia vireessä - "Nyt vain lisää otteluita alle"

Lucas Garcia on palaamassa vahvasti loukkaantumisen jälkeen. (Kuva: Juha Tamminen)

Lucas Garcia oli vahvalla pelipäällä, kun FC Inter voitti sunnuntaina Klubi 04:n Javenture Areenalla pelatussa Suomen Cupin ottelussa 4-0 (2-0).

Argentiinalaispelaaja teki ottelussa maalin ja syötti kaksi. Onnistuneesta iltapuhteesta huolimatta Garcia ei halunnut nostaa omaa panostaan joukkueen yläpuolelle.

- Onnistumiset ja varsinkin maali toi otteisiini itseluottamusta lisää. Nyt oli kuitenkin tärkeintä voitto ja onnistuminen joukkueena. Onnistuimme siinä, mihin pitää olla tyytyväinen, iloitsi Garcia ottelun jälkeen.

Garcian mukaan Inter olisi voinut olla ottelussa vaikeuksissa, mikäli asenne peliin lähdettäessä olisi ollut huono. Näin ei kuitenkaan ollut.

- Klubi oli vaarallinen joukkue, kuten pelin alussa nähtiin. Meidän asenne oli kuitenkin kunnossa, kuten aikaisemmin tämän talven otteluissa. Pitkälti tämän ansioista saimme pelistä hyvän tuloksen, sanoi Garcia.

Garcialle sunnuntain ottelu oli toinen tällä kaudella. Jalkavammasta toipunut pelaaja myöntää kunnon paranevan päivä päivältä.

- Olen harjoitellut hyvin. Nyt pitää vain saada otteluita lisää alle. Ensimmäisellä jaksolla vauhtia oli enemmän. Toisen maalin myötä saimme pelin paremmin kontrolliin ja pelaaminen helpottui, päätti Garcia.

Lisää uutisia