AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.08 // 21.2.2018

HJK:n Annan on aina valmis voittamaan

HJK:n Annan on aina valmis voittamaan

Anthony Annanilla on tärkeä rooli HJK:n keskikentällä. (Kuva: Juha Tamminen)

Anthony Annanin läsnäolo kentällä on HJK:lle todella tärkeää. Ghanalaisen toisella visiitillä Klubiin joukkue on saavuttanut hänen ollessa kentällä 2.18 pistettä ottelua kohden, kun taas ilman keskikentän dynamoa pistekeskiarvo on tasan kaksi.

Miehen syöttöprosentti oli viime kaudella 90% ja voitettujen kaksinkamppailujen määrä 63%.

Tuplamestaruuteen päättyneellä kaudella Annan onnistui itselleen poikkeuksellisesti maalinteossa peräti kolmesti. Erityisen hyvin monien mieleen on jäänyt mestaruuden ratkaissut osuma IFK Mariehamnin verkkoon kotikentällä.

– En ole urallani tehnyt paljoa maaleja, mutta viime kaudella itseluottamukseni oli laukomisen kanssa kohdillaan. Harjoituksissa huomasin osuvani maaliin, joten päätin yrittää sitä peleissäkin. Kauden avausosuma tuli JJK:n verkkoon, joten sen jälkeen päätin kokeilla useammin, ja olin todella iloinen pystyessäni auttamaan joukkuetta maalinteossa, Annan intoilee HJK:n verkkosivuilla.

Rauhallinen ja maanläheinen Annan ei tee itsestään ikinä numeroa, mutta antaa pelikentällä tekojen puhua puolestaan. Kentän ulkopuolella mies on aina kohtelias ja kaikille mukava. Kentällä puolestaan voitontahto nousee esille.

– Kentälle mennessä haluan aina voittaa. Teen työni ja teen sen parhaalla mahdollisella tavalla. Kentällä ollessani olen aina tosissani, "Pablo" painottaa.

Annanin koko haastattelu löytyy HJK:n verkkosivuilta.

Lisää uutisia