AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 10.2.2018

Wiss: ”Tänään oli melko kaksijakoinen peli”

Wiss: ”Tänään oli melko kaksijakoinen peli”

Kuva: Juha Tamminen

Ilves nappasi lauantaina kotikentällään selkeän 3-1-voiton GrIFK:sta Suomen Cupissa.

Ilvekselle voitto tarkoitti nousua yhdeksään pisteeseen puhtaalla pelillä. Keltavihreiden valmentaja Jarkko Wiss halusi painottaa ottelun harjoituksellista merkitystä. Silti myös voitto ja pisteet tyydyttivät päävalmentajaa.

- Tänään oli melko kaksijakoinen peli. Oli hyvä ensimmäinen jakso, jossa näimme hyviä kombinaatioita ja niiden tuloksena saimme kaksi maalia tilanteenvaihdoista. Toiselle jaksolle teimme vaihtoja sairastumisen ja loukkaantumisten takia. Lisäksi vaihdoimme peliryhmitystä puoliajalla, koska haluan että voimme olla joustavia, Wiss kertasi.

- Jos nyt ei harjoittele niin kesällä on vaikeampaa. Täten ongelmat ottelussa olivat itse aiheutettuja, kun ei ollut selvillä roolijaot ja luovuimme pallosta helposti. Silti olen tyytyväinen pisteisiin, sillä saimme minuutteja pelaajille ja nyt ottelut kovenevat selvästi, kun kohtaamme seuraavaksi liigajoukkueen.

Ilveksen uusi sopimuspelaaja Abdoulaye Ba laukoi ottelussa kaksi maalia.

- Töitä on vielä paljon tehtävänä. Näimme nyt mitkä hänen hyviä ominaisuuksiaan ovat, mutta pitää vielä karsia niitä asioita jotka vaikuttavat joukkueen ehjään 90 minuutin esitykseen.

Ilves kohtaa seuraavaksi FC Lahden lohkon kärkiottelussa lauantaina 17.2. klo 14.30 Pirkkahallissa.

Lisää uutisia