AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.04 // 28.1.2018

Honkavaara tyytyväinen KuPS:n "kärsivälliseen pelaamiseen"

Honkavaara tyytyväinen KuPS:n "kärsivälliseen pelaamiseen"

"Honsu" on tyytyväinen KuPS:n alkuvuoden ilmeeseen. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura jatkaa tämän talven Suomen Cupia voitokkaissa tunnelmissa. PS Kemi kukistui sunnuntaina Junkohallissa pelatussa A-lohkon toisen sarjakierroksen pelissä 1-3.

Kolumbialaispuolustaja Luis Carlos Murillo pelasi Kemissä ensimmäisen ottelunsa KuPS-joukkueen riveissä. Maalivahti Miika Töryräs ja puolustaja Johannes Kytilä pääsivät myös pelaamaan ensimmäisen virallinen kilpailullisen ottelunsa kuopiolaisjoukkueen vahvuudessa.

PS Kemi pääsi alussa johtoasemaan Keaton Isakssonin viimeisteltyä 1-0 (7 min). KuPS-joukkue otti tämän jälkeen peliotteen haltuunsa voittaen ansaitusti.

- Hyvä kärsivällinen esitys meiltä. Alussa me puolustimme vähän huonosti ja annoimme vastustajalle 1-0, sen jälkeen me jatkettiin omaa peliä ja osoitettiin hyvää henkistä kanttia. Toisella puoliajalla peli oli mallikasta ja pelissä oli paljon hyviä kombinaatioita. Kentällä oli monta hyvää suorittajaa, KuPS-valmentaja Jani Honkavaara iloitsi.

Valmentaja oli tyytyväinen puolustaja Murillon ensiotteisiin joukkueen riveissä. Nuorekkaassa kokoonpanossa oli monta muutakin mainiota onnistujaa maalintekijöiden lisäksi.

- Murillolta hyvä tasapainoinen esitys. Hän on laatupelaaja ja hyvä 1v1-tilanteissa. Oli hyvä saada nyt täydet 90 peliminuuttia alle. Maalivahti Töyräs ja toppari Kytilä onnistuivat myös hyvin. Johannekselta vahva esitys ja nuori topparipari Kytilä-Mikko Pitkänen onnistui hyvin ja toisella puoliajalla vieläkin paremmin. Olen tosi tyytyväinen nuorison esitykseen, valmentaja kiitteli.

KuPS-joukkue on voittanut talven molemmat cup-ottelunsa ja joukkue on etenemässä pelillisesti oikeaan suuntaan.

- Me saatiin pitkiä hyökkäyksiä jatkuvasti ja sieltä ne tulivat ne palkinnot. Me liikutettiin palloa ja tilaa alkoi löytyä Kemin väsyessä. Vaihdosta sisään tullut Saku Savolainen alusti hienosti 1-2-voittomaalin. Pojat suorittivat hyvin eikä me hosuttu 1-0- ja 1-1-tilanteissa vaan luotettiin siihen että se maali sieltä vielä tulee. Ison kentän pelit vievät aina omaa peliä eteenpäin ja olen tosi tyytyväinen meidän kärsivälliseen pelaamiseen, Honkavaara korosti.

Lisää uutisia