vko.03 // 21.1.2018

SJK selvään voittoon PKKU:sta cupissa

Jesse Sarajärvi oli vahvassa roollissa sunnuntaina. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK hallitsi ottelua alusta loppuun ja iski tarvittavat osumat kaataessaan kotihallissaan PK Keski-Uusimaan Suomen Cupin avauksessa maalein 4-0 (1-0).

Wallsportiin oli tullut täysi tupa katsomaan SJK:n uusia pelaajia ensimmäistä kertaa tositoimissa. Debytantteja olikin heti avauksessa, kun Anders Bååth ja Jordan Mustoe aloittivat ottelun. Vaihdosta mukaan tuli vielä Emile Paul Tendeng. SJK lepuutti vielä muutamia pikkukolhuja kärsineitä pelaajiaan, mutta silti otteluun lähdettiin kovalla avauskokoonpanolla.

Ensimmäisellä puoliskolla nähtiin vain yksi maali ja sen iski debyyttiottelussaan kaukolaukauksella ruotsalainen keskikenttäpelaaja Anders Bååth. Noin tunnin pelin jälkeen vastustaja lopulta väsyi ja SJK iski lyhyessä ajassa kolme lisämaalia taululle.

Tunnin kohdalla SJK sai yhden monista kulmapotkuistaan. Jesse Sarajärven kulma tuli takatolpalle Mehmet Hetemaj'lle, joka jatkoi Dani Hatakalle, jonka puskun PKKU:n puolustus pelasti maaliviivalta. Vastaavanlainen tilanne toistui hetkeä myöhemmin. Tällä kerralla Sarajärvi puski takatolpalta Aristote Mbomalle, ja tällä kerralla pallo löysi tiensä maaliin.

Lisää tuli muutama minuutti myöhemmin. Emile Paul Tendeng sai pallon boksin rajalla, ja jatkoi pallon Sarajärvelle. Sarajärvi ehti kuin ehtikin palloon ennen Kaapo Sinervoa ja laukoi pallon maaliin. Samassa tilanteessa Sinervo sai iskun päähänsä, mutta hän pystyi jatkamaan peliä.

Vahid Hambo tuli kentälle Aristote Mboman tilalle 66. minuutilla. Hambo puski SJK:n neljännen maalin käytännössä ensimmäisellä kosketuksellaan.

Mehmet Hetemaj laukoi pallon vielä maaliin Jesse Sarajärven syötöstä, mutta tilanne oli paitsio.