FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.50 // 15.12.2017

Xhevdet Gela palaa FC Lahteen

Xhevdet Gela palaa FC Lahteen

Takaisin Lahteen. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti ja Xhevdet Gela ovat solmineet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen.

Viime kaudella liigapelejä keskikenttämiehelle kertyi 31, joissa syntyi neljä maalia. Marraskuussa 28 vuotta täyttänyt Gela pelasi kaksi edellistä kautta Helsingin IFK:ssa.

Lahdessa Gela pelasi kausina 2014 ja 2015 34 liigaottelua. Kuhnuripaidassa liigaotteluissa KiuPan kasvatti osui neljästi, joista ensimmäinen syntyi hänen Kuhnuri-debyytissään Seinäjoen Jalkapallokerhoa vastaan. Lisäksi kokenut Gela osui kertaalleen Suomen Cupissa. Hän oli myös tärkeä osa FC Lahden edellistä Europeli-saagaa syöttäen muun muassa kotiottelussa IF Elfsborgia vastaan Matheus Alvesin maalin.

HIFK:n lisäksi Gela on uransa aikana pelannut Atlantiksessa, Hakassa, PK-35 Vantaassa, MYPAssa ja puolalaisessa Widzew Lodzissa. Jalkapallon ohella kosovolais-suomalainen on pelannut futsalia muun muassa Someron Voimassa.

Gela on innoissaan paluustaan Lahteen. Keskikenttämies kertoo, että Lahteen on helppo tulla, koska seura on tuttu ja turvallinen. Myös osa joukkueesta on entuudestaan tuttu. Hän kokee kehittyneensä jokaisella osa-alueella.

- Tulen tänne hyvillä mielin. Lahdesta jäi edellisellä kerralla hyvät muistot. Seura on tuttu ja turvallinen ja henkilöt seuran ympärillä eivät ole paljoa muuttuneet. Odotan kesää innolla. Ja onhan siinä myös europelit. Olen mennyt eteenpäin jokaisella osa-alueella ja saanut tehopisteitä. Haluan Lahdessa tehdä tehoja, mutta ennen kaikkea olen täällä auttamassa joukkuetta. Nähdään kesällä Kisapuistossa, Gela hymyilee FC Lahden sivuilla.

vko.24 // 17.6.2019
Lisää uutisia