AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.49 // 9.12.2017

RoPS:n Muinonen: "Pelaajillekin todella innostava viikko"

RoPS:n Muinonen: "Pelaajillekin todella innostava viikko"

Eetu Muinonen kuuluu RoPS:n kokeneeseen kaartiin. (Kuva: Juha Tamminen)

Rovaniemen Palloseuralla on takanaan ensimmäinen täysi harjoitusviikko uuden valmennuskaksikon Toni Koskela ja Pasi Tuutin alaisuudessa. Nähdyn perusteella uudet tuulet puhaltavat tällä hetkellä Napapiirillä.

Tilanne oli uusi jopa osalle pelaajista. Aiempina kausina RoPS on totuttu näkemään yhdessä vasta tammikuun puolella, mutta nyt Toni Koskela halusi ottaa ennakkolähdön tulevaan tutustumalla pelaajiin sekä olosuhteisiin.

Kun koko valmennusjohto vaihtuu, on luonnollista, että myös työskentelytavat muuttuvat. Koskela ja Pasi Tuutti ovat tuoneen mukanaan sen osaamisen, jonka he ovat saaneet edellisissä organisaatioissaan HJK:ssa ja Ilveksessä.

- Tämä on ollut pelaajillekin todella innostava viikko, RoPS:n kokenut keskikenttämies Eetu Muinonen sanoo seuransa verkkosivuilla.

- Ensikokemuksen perusteella on jäänyt todella myönteinen kuva tästä valmennuskaksikosta ja koko tiimistä, mikä meidän taustalla nyt pyörii. Nuoret pojat ovat harjoituksissa virtaa täynnä, ja se tarttuu aina itseenkin, Muinonen painottaa.

Lisää uutisia