AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.49 // 7.12.2017

​SJK avaa joulukuussa pukukoppinsa ovet yleisölle

​SJK avaa joulukuussa pukukoppinsa ovet yleisölle

SJK:n pukukoppiin pääsee tutustumaan joulukuussa. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK Joulupäivät -tapahtuma, eli lauantait 9. ja 16.12. avaavat SJK Shopin ovien lisäksi SJK:n pukukopin OmaSp Stadionilla yleisölle.

Normaalisti vain arkisin auki oleva SJK Shop on joulukuussa poikkeuksellisesti auki kahtena lauantaina klo 10-15. Samalla SJK tarjoaa mahdollisuuden päästä tutustumaan pelaajien kaikkein pyhimpään paikkaan OmaSp Stadionilla, eli SJK:n pukukoppiin. Joulupäivinä SJK Shopissa lisäksi Adidaksen löytökori, tarjouksia ja lahjakortin arvonta, johon pystyt osallistumaan vain paikan päällä. Nyt viimeistään kannattaa lähteä täyttämään joululahjavarastoja tai hommaamaan kausikorttia kaudelle 2018.

SJK:n pukukoppi on paikka jonne ei niin vain normaalisti pääse, joten sinne pääseminen on harvinaista herkkua. Lisäksi jälkimmäisenä lauantaina 16.12. oppaana pukukoppikierroksella on SJK:n pelaajia kello 13-15 välisen ajan. Tervetuloa moikkaamaan pelaajia ja tutustumaan SJK Shopiin ja OmaSp Stadioniin.

SJK:n Facebook-sivuilla on SJK Joulupäivät -tapahtuma, johon osallistumalla voit voittaa SJK:n kausikortin kaudelle 2018. Samalla tuossa tapahtumassa tiedotetaan lisää molempien päivien erikoistarjouksista ja kerrotaan pelaajat jotka tulevat paikalle jälkimmäiseen lauantaihin. Parhaat Adidas tuotteet viedään päältä ensimmäisenä lauantaina.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia