FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.49 // 5.12.2017

Miro Tenho jatkaa TPS:n paidassa

Miro Tenho jatkaa TPS:n paidassa

Miro Tenho on jatkossakin TPS:n mies. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigaan kaudeksi 2018 noussut TPS kertoo verkkosivuillaan solmineensa vuoden jatkosopimuksen keskuspuolustaja Miro Tenhon kanssa.

Kaarinalaislähtöinen Tenho pelasi TPS:n paidassa jo kaudella 2014 yhteensä 30 Veikkausliigaottelua ja viimeisteli niissä yhden maalin. Hän debytoi Veikkausliigassa 12.4. 2014 kotiottelussa FC Honkaa vastaan.

Tenho, 22, edusti sen jälkeen TPS:ää Jalkapallon Ykkösessä kaudet 2015-17. Hän pelasi seuransa riveissä Ykkösessä yhteensä 69 ottelua. Viime kausi huipentui sarjan päätöskierroksella Espoossa 21. päivä lokakuuta, kun TPS varmisti paluunsa takaisin pääsarjatasolle. Tenholla on takanaan myös 12 poikien maaottelua.

- Miro on ollut koko joukkueen tasaisimpia ja varmimpia pelaajia viime kaudet, sekä ehdottomia avainpelaajia liiganousun saavuttaneessa joukkueessamme. Hänellä olisi ollut ottajia myös muissa liigaseuroissa, joten olen erittäin tyytyväinen, että pystyimme pitämään hänet täällä, TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen toteaa tyytyväisenä seuran verkkosivuilla.

- Luotan tähän projektiin, ollaan tehty kolme vuotta nyt töitä sen nousun eteen. Mennään Veikkausliigaan takaisin pelaamaan hyvillä mielin, sen tavoitteen takia tässä on töitä tehtykin. Nyt pääsemme oikeasti näyttämään tasomme myös Veikkausliigassa. Huomasin myös, että koko TPS-yhteisö halusi pitää minut täällä. Kävin sen jälkeen keskustelut Mikan ja Miken kanssa ja tuli kaikesta sellainen luottavainen fiilis, Tenho puolestaan taustoittaa omaa sopimustaan.

TPS:n viime kaudella Ykkösen voittaneesta miehistöstä vähintään jo neljätoista pelaajaa jatkaa varmuudella raitapaidoissa myös ensi kaudella.

Lisää uutisia