FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.46 // 14.11.2017

​Eero Hyökyvirta siirtyy Ilveksen riveihin

​Eero Hyökyvirta siirtyy Ilveksen riveihin

Eero Hyökyvirta siirtyy Ilvekseen. (Kuva: Ilves)

Ilves on vahvistanut rivejään solmimalla sopimuksen U19-maajoukkueen Eero Hyökyvirran kanssa.

18-vuotias Hyökyvirta on HJK:n kasvatti. Vuodet 2015 ja 2016 hän pelasi B-junioreiden SM-sarjan lisäksi Klubi04:ssa miesten Kakkosta. Kaudeksi 2017 Hyökyvirta siirtyi HIFK:n organisaatioon ja pelasi yhteistyöseura Gnistanissa Ykköstä 18 ottelun verran.

Lupaava nuorukainen on edustanut Suomen maajoukkuetta kaikissa poikien ikäluokissa, viimeisimpänä U19-joukkueessa.

Tampereelta haetaan hyvää kehittymisympäristöä ja näytönpaikkaa.

- On ollut tärkeää saada peliaikaa miesten peleistä. Omalta osaltani Ykkösen pelit sujuivat Gnisussa hyvin, ja nyt on aika ottaa uusi askel uralla. Tuntuu hienolta päästä mukaan Ilveksen edustukseen. Kyseessä on eteenpäin menevä seura, Hyökyvirta kertoo.

- Pyrin auttamaan joukkuetta parhaani mukaan. Tulevana kahtena kautena haluan kehittyä koko ajan ja lyödä itseni läpi hyvänä liigapelaajana. Kansainvälinen ura ulkomailla on myös pidemmän ajan unelma ja tavoite.

Ilveksessä on useita nuoria ja nälkäisiä pelaajia. Hyökyvirta tiedostaa, että Veikkausliiga-debyytti ja peliajan vakiinnuttaminen eivät tule itsestään.

- Tykkään operoida keskikentän pohjalta. Käytännössä olen siis aina pelannut kutos- ja kasipaikkaa. Jallu (Jarkko Wiss) pelasi omalla pelaajaurallaan myös keskikentällä. Sieltä tulee satavarmasti hyviä vinkkejä ja ohjausta.

- Näkisin, että vahvuuksiani ovat nopeat jalat ja pallollinen pelaaminen. Etenkin kaksinkamppailuvoimaa pitää vielä hankkia lisää. Kehitys vaatii kovaa työtä, ja sitä olen valmis tekemään.

Lähde: Ilveksen tiedote
Lisää uutisia