FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.46 // 13.11.2017

VPS:n harjoituksissa nuoria testipelaajia

VPS:n harjoituksissa nuoria testipelaajia

Vaasan Palloseura kertoo verkkosivuillaan testaavansa tällä viikolla lukuisia nuoria pelaajia. Tällä viikolla heitä on harjoituksissa kaikkiaan viisi.

Maanantaina joukkueen harjoitusvahvuuteen liittyvät Oulusta saapuvat Santeri Ukkola ja Eero-Matti Auvinen.

Ukkola pelasi menneellä kaudella Kakkosta JS Herculeksen paidassa. Vastaavasti Auvinen pelasi Ykköstä AC Oulussa ja on edustanut urallaan myös FC Hakaa ja FC Hämeenlinnaa. Laitapuolustajan ja topparin tontilla nähty Ukkola on 19-vuotias ja topparina pelaavalla 188-senttinellä Auvisella ikää on puolestaan 21 vuotta.

Illalla Vaasaan saapuvat ja joukkueen kanssa huomisesta lähtien harjoittelevat Akseli Kalermo sekä Berkant Güner.

Kalermo saapuu niin ikään AC Oulusta, jossa hän pelasi menneellä kaudella Ykköstä. Juniori-iässä niin ruotsalaista Brommapojkarnaa kuin italialaista Atalantaakin edustanut Kalermo on edustanut Suomessa myös Rovaniemen Palloseuraa. Vasta 20-vuotiaalla topparilla on pituutta 190 senttiä.

Güner puolestaan on mielenkiintoinen nimi Saksasta. Hän on edustanut suurseura Borussia Dortmundia junioritasolla aina U19-ikäluokkaan saakka ennen siirtymistään Braunschweigiin, jossa hän on edustanut lähinnä seuran reservijoukkuetta. Eintracht Braunschweigin edustus pelaa 2. Bundesliigassa.

Keskiviikkona Vepsun treeneihin saapuu vielä venäläisnuorukainen Daniil Shevyakov. Vuonna 1999 syntynyt puolustaja on pelannut virolaisessa FC Levadiassa.

Lisää uutisia