FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.44 // 2.11.2017

HIFK-kippari Väyrynen: "Homma on täysin meidän omissa käsissä"

HIFK-kippari Väyrynen: "Homma on täysin meidän omissa käsissä"

HIFK tarvitsee Mika Väyrysen panosta lauantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK ja FC Honka pelasivat keskiviikkona maalittoman 0-0 tasapelin Veikkausliigakarsinnan ensimmäisessä osaottelussa Espoossa. Tasapeli tarkoittaa sitä, että Helsingissä tullaan näkemään lauantaina huikea trilleri, kun Honka saapuu Telia 5G Areenalle.

IFK-kapteeni Mika Väyrynen otettiin avauskamppailun tauolla vaihtoon ja hänen tilalleen tuli pirteästi esiintynyt Tommi Jyry. Väyrynen piteli vaihtoon tullessaan takareittään, mutta mistään isommasta vammasta ei pitäisi olla kyse. Tarkemmat faktat selviävät HIFK:n verkkosivujen mukaan myöhemmin.

– Takareidessä tuli vähän isompi tunne ja en pystynyt enää sen jälkeen spurttaamaan. Jos se on vain suojakramppi niin se menee. Tuntuu nyt ihan hyvältä, mutta katsotaan. Lauantain matsi on meille koko kauden tärkein. Teen kaikkeni sen eteen, että olen pelikunnossa lauantaina, Väyrynen sanoo HIFK:n sivuilla.

Ratkaiseva toinen osaottelu pelataan lauantaina 4.11. Telia 5G Areenalla kello 14.00. Otteluparin voittaja jatkaa Veikkausliigassa, häviäjä Ykkösessä. Panokset ovat valtavat.

– Pääsemme pelaamaan tutulle alustalle ja kotiyleisön eteen. Olen täysin varma, että pystymme huomattavasti parempaan kuin Espoossa. Viimeiset syötöt täytyy saada kondikseen ja maalipaikat tulee käyttää tehokkaammin. Homma on täysin meidän omissa käsissä, Väyrynen painottaa.

Lisää uutisia