AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 28.10.2017

Piccareta: "Hyvä että kausi on ohi"

Piccareta: "Hyvä että kausi on ohi"

Fabrizio Piccareta pettyi päätösottelun esitykseen.. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin kausi päättyi Seinäjoen OmaSp Stadionilla murskaavaan 0-5-tappioon SJK:lle.

Synkässä ottelussa nähtiin myös jotakin hyvää. Toisella jaksolla Veikkausliigadebyytin teki 17-vuotias keskikenttäpelaaja Yoonis Muse. Nuorukainen selvisi ottelusta puhtain paperein ja sai samaan syssyyn myös Interin päävalmentaja Fabrizio Piccaretan kehut.

- Nuoret pelaajat olivat meillä jälleen kentän parhaimmistoa. Varsinkin toisella jaksolla kentälle tullut Muse oli hyvä. Hän pelasi hyvällä tasolla koko sen ajan, mitä oli kentällä, kehui Piccareta.

Inter ei päässyt ottelussa oikein missään vaiheessa haastamaan SJK:ta. Piccaretan mukaan ensimmäinen maali merkitsi jälleen paljon.

- Jos päästämme ensimmäisen maalin ottelussa, niin jotain tapahtuu. Näin kävi myös tänään. Peli meni vähän väkisin vääntämiseksi. Emme pystyneet haastamaan oikein missään vaiheessa, vaikka me loimmekin paikkoja läpi ottelun, näki Piccareta.

Piccareta oli pelin jälkeen pettynyt tulokseen. Tavoitteet otteluun olivat aivan jotain muuta, mitä ottelussa lopulta tapahtui.

- Tämän ottelun oli tarkoitus olla meille jo uusi alku. Tavallaan tulevan kauden ensimmäinen ottelu. Se ei kuitenkaan ollut sitä. Hyvä, että ottelu ja samalla koko kausi ovat nyt ohi. Seura pääsee aloittamaan kaikkien vaikeuksien jälkeen puhtaalta pöydältä ensi kaudella, selvitti Piccareta pelin jälkeen.

Lisää uutisia