FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.42 // 20.10.2017

​Muurinen: "Ions on ollut meille tällä kaudella myrkkyä"

​Muurinen: "Ions on ollut meille tällä kaudella myrkkyä"

Antti Muurinen tiedostaa SJK:n englantilaishyökkääjä Billy Ionsin vaarallisuuden. (Kuva: Juha Tamminen)

Perjantaina Telia 5G Areenalle HIFK:n vieraaksi saapuvalla SJK:lla riittää vielä panosta loppukauden kahdessa ottelussaan.

SJK on sarjataulukossa kuudentena 43 pisteellä. Neljäntenä majailevalla FC Lahdella ja viidentenä porhaltavalla IFK Mariehamnilla on vain kolme pistettä enemmän, joten myös SJK:lla on vielä kaikki mahdollisuudet eurokentille johtavaan sijoitukseen. SJK:n maaliero tosin on selvästi heikompi kuin edellämainituilla.

HIFK:n ja SJK:n ensimmäinen kohtaaminen päättyi tällä kaudella Seinäjoella huhtikuun lopussa 3-3 tasapeliin. HIFK johti ottelua jo 3-1, mutta SJK nousi lopulta lisäajalla rangaistuspotkumaalin turvin tasoihin. Kesäkuussa pelatusta edellisestä kohtaamisesta SJK haki Helsingistä 2-0-vierasvoiton Billy Ionsin kahdella maalilla. Ions on SJK:n paras maalintekijä yhdeksällä liigamaalilla. Myös HIFK:n parhaalla maalintekijällä Pekka Sihvolalla on kasassa sama maalimäärä.

– SJK pelaa vielä eurocup-paikasta ja me sarjapaikasta. Ions on ollut meille tällä kaudella myrkkyä. Joukkue on täynnä hyviä yksilöitä ja Ionsin lisäksi Erfan Zeneli on laadukas laitalinkki. Erikoistilannepelaaminen on myös yksi heidän vahvimpia osa-alueita. SJK:n kausi ei ole ollut odotusten mukainen, joten he haluavat varmasti vielä kirkastaa omaa kilpeään. Tulemme pelaamaan kotiyleisömme edessä vain ja ainoastaan voitosta, HIFK:n päävalmentaja Antti Muurinen sanoo.


HIFK-SJK Telia 5G Areenalla perjantaina 20.10. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia