AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 18.10.2017

​KuPS kiinnitti kaksi nuorta lupaustaan

​KuPS kiinnitti kaksi nuorta lupaustaan

KuPS kiinnitti kaksi nuorta lahjakuuttaan.

Kuopion Palloseura on tehnyt pelaajasopimukset kahden nuoren pelaajan kanssa. Puolustaja Tony Miettinen (synt. 2002) ja maalivahti Hemmo Riihimäki (synt. 2003) ovat kuopiolaisseuran uusimpia sopimuspelaajia.

KuPS tekee nyt ensimmäistä kertaa sopimukset näin nuorten pelaajien kanssa. Pelaajakaksikkoa pidetään omassa ikäluokassaan kaikkein lahjakkaimpana ja lupaavimpana niin Itä-Suomen kuin koko valtakunnankin alueella. Miettinen ja Riihimäki pelasivat tällä kaudella Suomen mestaruuden voittaneessa KuPS:n C15-joukkueessa. Riihimäki oli myös mukana Suomen mestaruushopeaa voittaneessa KuPS:n C14-joukkueessa. Miettinen on kutsuttu lokakuun lopussa pidettävälle FC Liverpoolin akatemian harjoitusleirille.

Miettinen ja Riihimäki ovat tehneet kovasti töitä ja ovat ottaneet isoja kehitysaskeleita seuran pelaajakehitysohjelman mukaisesti. Heidän odotetaan lähitulevaisuudessa pelaavan merkittävässä roolissa liigaseuran reservijoukkueessa KuFu:ssa ja kasvavan sitä kautta edelleen seuran edustusjoukkuepelaajiksi saakka.

Molemmat suhtautuvat omaan pelaajakehitykseensä nuoriksi pelaajiksi erittäin ammattimaisella ja vakavalla asenteella. On tärkeää, että pelaajien taidot arvioidaan paitsi kotimaassa, myös eurooppalaisella tasolla.

Kuopion Palloseuran urheilujohtaja Konstantin Shipulin antaa ison tunnustuksen kahdelle nuorelle akatemiapelaajalle.

- Me olemme iloisia voidessamme ilmoittaa pelaajasopimusten solmimisesta näiden kahden nuorukaisen kanssa. He ovat kehittyneet suuresti seuran pelaajakehitysohjelmassa ja meillä ovat korkeat odotukset heidän suhteensa, Shipulin sanoo.

- Tony ja Hemmo osoittavat suurta vakavuutta, hyvää keskittymistä ja erittäin ammattimaista asennetta mikä on erittäin hieno asia havaita noin nuoressa iässä. Onnittelut Tonylle ja Hemmolle heidän ensimmäisten pelaajasopimustensa johdosta ja me toivotamme heille hyvää onnea ja menestystä omalla pelaajaurallaan Kuopion Palloseurassa, Shipulin toteaa.


KuPS - JJK Savon Sanomat Areenalla perjantaina 20.10. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia