AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 18.10.2017

​IFK Mariehamn ja Joel Karlström sopimukseen

​IFK Mariehamn ja Joel Karlström sopimukseen

IFK Mariehamnin jo useamman vuoden jatkunut "kesäammattilaisten" käytäntö on poikinut jälleen yhden sopimuksen Veikkausliigajoukkueeseen.

Grönvittin omalla kasvatilla Joel Karlströmillä on tällä kaudella ollut ns. kesäammattilaissopimus ja nyt seura on solminut hänen kanssaan ykkösjoukkuesopimuksen. Ensi vuonna 17 vuotta täyttävä Karlström seuraa näin muun muassa Joel Mattssonin ja Marc Nordqvistin jalanjälkiä pelaajana, joka on kulkenut IFK:n oman pelaajapolun kesäammattilaisuuden kautta täyteen sopimukseen.

- On todella hienoa nähdä Joelin kehityksen jatkuneen ja että nyt on oikea solmia hänen kanssaan sopimus ykkösjoukkueeseen. Joel on erittäin lupaava keskikenttäpelaaja, joka on saanut jo tuntumaa ykkösjoukkueessa pelaamiseen harjoituskaudella ja ollut ajoittain mukana joukkueessa myös kesällä. Nyt solmitun kolmivuotisen sopimuksen myötä hän on nyt toden teolla osa tulevaisuuden suunnitelmiamme, IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson sanoo.

- Uskomme että Joelilla on paljon potentiaalia olla seuraava oma kasvattu, joka jo pian vakiinnuttaa paikkansa joukkueessa.

Edellisen Veikkausliigaottelunsa IFK Mariehamn päätti neljä omaa kasvattia kentällä ja Joel Karlströmin sopimus on jälleen yksi osoitus siitä, että omien kasvattien kehittäminen tuo myös jatkossa omia pelaajia IFK Mariehamnin joukkueeseen.


RoPS-IFK Mariehamn Rovaniemen Keskuskentällä perjantaina 20.10. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia