AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.41 // 15.10.2017

PS Kemin leirissä kaksijakoiset tunnelmat

PS Kemin leirissä kaksijakoiset tunnelmat

Rasmus Karjalainen harmitteli johdon menetystä. (Kuva: Juha Tamminen)

PS Kemi oli tiukasti kiinni voitossa johdettuaan SJK:ta ottelua kahdella maalilla, mutta SJK kiri kemiläisten johdon kiinni ja lopulta joukkueet tasasivat pisteet 3-3-numeroin. Tasapeli jätti kemiläisille hieman kaksijakoiset tunnelmat.

– Tunnelmat ovat kaksijakoiset. Jos ennen peliä olisi sanottu ottelun päättyvän 3-3, olisin ollut tyytyväinen. Mutta 3-1 -johdon jälkeen se tuntuu tappiolta, arvioi toisella jaksolla vaihdosta kentälle juossut Rasmus Karjalainen kemiläisten sivuilla.

– Mutta tärkeä piste, nyt HIFK ei pysty ottamaan meitä kiinni yhdellä voitolla, puki Karjalainen sanoiksi useimpien kemiläisten päällimmäisen ajatuksen ottelun jälkeen.

PS Kemin valmentaja Jari Åhmanin mukaan tärkeintä oli pisteen ohella kohentunut peli-ilme, eikä joukkue lannistunut SJK:n rankkarijohtomaalista.

– Ensimmäinen puoliaika oli hyvä ja kopissa vallitsi puoliajalla sellainen tunnelma, että me pystytään nousemaan. Sanoin pojille, että palloa pitää panna boksiin ja niistä tilanteista kaksi ensimmäistä maaliamme tuli.

– Eikä nousu 0-1-tappioasemasta 3-3–tasapeliin ole huono saavutus, ehkä siihen pitää olla tyytyväinen, Åhman jatkoi.


Ilves - PS Kemi Tammelan stadionilla perjantaina 20.10. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia