AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.41 // 14.10.2017

Page: "Voittokantaan palattava jotta haaveet pysyvät elossa"

Page: "Voittokantaan palattava jotta haaveet pysyvät elossa"

Biran Page miettii vain voittoa. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK matkaa sunnuntaiksi PS Kemin vieraaksi ja seinäjokelaisittain ainoastaan voitto riittää.

SJK on viel¨ä kiinni mitalien tuntumassa huolimatta torstain tappiostaan HJK:lle, mutta jäljellä olevista otteluista pisteitä on saatava todennäköisesti täydet yhdeksän, mikäli SJK mielii eurokentille ensi kaudeksi.

- Meidän täytyy palata voittokantaan sunnuntaina pitääksemme haaveet elossa. Itse uskon, että kärkijoukkueet tulevat vielä menettämään pisteitä. Meidän tehtävänä on saada lopuista otteluista täydet pisteet, tiivistää SJK:n vastuuvalmentajana toimiva Brian Page.

Page uskoo vakaasti, että SJK:lla on eväät kääntää sunnuntaina tulos toisen näköiseksi kuin HJK:ta vastaan.

- HJK on kova joukkue ja meillä oli vaikea ilta torstaina, mutta menemme silti Kemiin hyvällä asenteella. Uskomme pelitapaamme ja pyrimme saamaan itsemme pelissä kuskin paikalle. HJK:ta vastaan olimme alakynnessä, kun he kontrolloivat ottelua ja tilanteemme olivat siten vain vastahyökkäyksiä tai nopeita hyökkäyksiä.

- Kemissä me koitamme hallita palloa enemmän, pidämme pelin kontrollissa ja pystymme siten noudattamaan taktiikkaamme paremmin. Eli menemme sinne positiivisin mielin, Page jatkaa.


PS Kemi - SJK Sauvosaaren stadionilla sunnuntaina 15.10. kello 15.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa. Ottelu on myös osa Nelosen Futiskierrosta.

Lisää uutisia