AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.41 // 13.10.2017

KuPS:n Rannankari: "Sellaista se futis on"

KuPS:n Rannankari: "Sellaista se futis on"

Tuomas Rannankari syötti KuPS:n maalin. (Kuva: Juha Tamminen)

Vahvaa syksyä pelaava Kuopion Palloseura joutui tyytymään torstai-iltana yhteen sarjapisteeseen. Vauhdikas kotipeli Rovaniemen Palloseuraa vastaan oli päättymässä kuopiolaisten voittoon, kunnes RoPS iski lisäajalla tasoitusmaalin ja liigapinnat jaettiin 1-1-lopputuloksella.

Savon Sanomat Areenalla pelattiin viihdyttävä ja tiivistunnelmainen liigavääntö tämän kauden ennätysyleisön 4432 katsojan edessä. Kotijoukkue pääsi johtoasemaan 18 peliminuutin kohdalla, jolloin Ruben Gabriel syötti pallon laitaan Tuomas Rannankarille. Puolustaja syötti edelleen maalin edustalle Urho Nissilälle, joka viimeisteli yhdellä kosketuksella tämän kauden kahdeksannen liigamaalinsa: 1-0 tulostaululle.

- Sain pallon Ruben Gabrielilta laitaan ja lähdin juoksemaan maalia kohti. Koetin keskittää maalivahdin ja toppareiden väliin Upille, Rannankari kuvaili maalitilanteen kehittymistä.

RoPS tuli alussa kovaa, KuPS pelasi hyvän ensimmäisen puolikkaan ja peli oli hyvin kuopiolaisten hallussa toisellakin puolikkaalla. Voittoa ei kuitenkaan onnistuttu hankkimaan.

- Me tiedettiin että RoPS prässää kovaa. Me selvittiin alusta hyvin ja dominoitiin. Ensi jaksolla olisi useampikin maali voitu tehdä, yksi tehtiin. Meillä ei ollut pelissä hätää, me pidettiin RoPS poissa vaarapaikoilta kunnes lopussa tuli yksi maali. Ongelmia ei ollut, vähän enemmän joutui puolustamaan, sellaista se futis on, Rannankari totesi.


Ilves - KuPS Tammelan stadionilla sunnuntaina 15.10. kello 15.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: KuPS:n tiedote
Lisää uutisia