FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.41 // 12.10.2017

​Wiss ei jäänyt surkuttelemaan tasapeliä

​Wiss ei jäänyt surkuttelemaan tasapeliä

Jarkko Wiss ei harmitellut sitä, ettei Ilves kyennyt tekemään maalia torstaina Jyväskylässä. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves pelasi torstaina maalittoman tasapelin Jyväskylässä JJK:ta vastaan.

Ilveksellä oli paikkoja ottaa voitto, mutta palloa ei saatu sisään. Tamperelaisten päävalmentaja Jarkko Wiss ei kuitenkaan jäänyt surkuttelemaan tilannetta.

– Tänään nähtiin aika tyypillistä syyskelin taistelupeliä. Kenttä oli pehmeä ja se vaikeutti molempien joukkueiden pelinrakentelua. Olimme kuitenkin sitoutuneita omaan pelitapaamme ja saimme luotua hyviä maalipaikkoja. Yksi avopaikka, pari ylärimaa, aina voi jossitella, Wiss puntaroi.

– Kolme kierrosta on vielä jäljellä ja kaikille joukkueille sattuu yllätyksiä. Pelaajilla on kolhuja ja kulloinenkin päivän kunto voi ratkaista pelejä. Tänään irtosi yksi vieraspiste. Aika näyttää, kuinka arvokkaaksi se muodostuu. Tästä aloitetaan samantien valmistautuminen sunnuntain kotipeliin, joka tulee nopeasti.

Myös JJK:lla oli paikkoja iskeä maali. Ilveksen kokenut Jani Tanska huhki puolustuksessa täydet minuutit ja teki vastustajan maalintekoaikeet tyhjiksi.

– Halusimme tietenkin voittaa ja toisella puoliajalla otimme jo riskiäkin. Haimme vapauttavaa avausmaalia, jota ei tällä kertaa tullut. Viimeiset 25-30 minuuttia nostimme pelaajia ylös ja ajoittain jätimme vain pari pelaajaa alas. JJK taisteli uhrautuvasti ja pisti kaiken likoon. He tekivät pelin meille vaikeaksi, joten krediittiä myös heille. Nollapelimme oli sentään positiivista, niitä tarvitaan jatkossakin, Tanska totesi.


Ilves - KuPS Tammelan stadionilla sunnuntaina 15.10. kello 15. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia