FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.41 // 12.10.2017

Malinen: "KuPS on hopean arvoinen"

Malinen: "KuPS on hopean arvoinen"

Juha antoi kehuja kummallekin joukkueelle. (Kuva: Juha Tamminen)

RoPS kaappasi viime hetkillä sarjakakkonen KuPS:n vieraana pisteen matkaansa 1-1-tasapelin myötä.

RoPS-valmentaja Juha Malinen antoi lehdistötilaisuudessa kehuja vahvalle kotijoukkueelle.

- Ensiksikin suurkiitos vastustajalle. KuPS on hopean arvoinen joukkue. Joukkue on hyvin koottu ja viisi omaa kasvattia on kentällä. Keskikenttä on loistava, Ruben Gabriel on kansainvälisen tason pelimies ja Urho Nissilä on fantastinen suomalainen pelaaja, Malinen suitsutti.

Valmentaja oli tyytyväinen myös oman joukkueensa peli-ilmeeseen vahvaa KuPS:ia vastaan.

- Kukaan ei muistanut, mitä tarkoittaa sinivalkoinen vartti, Malinen letkautti.

RoPS-joukkue pelasi Kuopiossa hyvin ja haastoi kotijoukkuetta hienolla ja ennakkoluulottomalla tavalla. Lopussa palkinnoksi tuli hieno piste.

- Me olemme aika paineettomassa tilanteessa. Jokainen hikipisara pistettiin kentälle ja haastettiin vastustajan vahvaa keskikenttää. Leo Väisänen pelasi aivan loistavan huippupelin, pelin avaaminen ja katkonta olivat loistavaa. Aika yhtenäisiä me olimme tänään. Pari maalintekijätyyppiä meiltä on lähtenyt pois ja me olemme kärsineet siitä, valmentaja totesi.

- Tämä on ollut haastava vaikea sarjakausi. Jatkuva pelaajiston vaihtuminen on ollut tosi raskasta. 30 sarjakautta valmentajana on takana ja kyllä tämä kausi on raskaimmasta päästä, Malinen sanoi.


RoPS - VPS Rovaniemen Keskuskentällä sunnuntaina 15.10. kello 15.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: KuPS:n tiedote
Lisää uutisia