FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.41 // 12.10.2017

Åhman: "Otteluissa pitääkin olla panosta"

Åhman: "Otteluissa pitääkin olla panosta"

"Ootsi" odottaa innolla tärkeää kamppailua. (Kuva: Juha Tamminen)

PS Kemi matkaa torstaiksi HIFK:n vieraaksi otteluun, jossa saatetaan ratkaista todella paljon ainakin karsijan kohtalosta.

PS Kemin pelisuunnitelma on päävalmentaja Jari Åhmanin mukaan selkeä ja mies odottaa, että HIFK tulee päälle kuin yleinen syyttäjä hirveällä draivilla.

– Ei pidä unohtaa, että HIFK on erittäin kokenut ja hyvä joukkue. Edellisen VPS-voiton jälkeen heillä on varmasti myös hyvä fiilis päällä.

Åhmanin mukaan maajoukkuetauon aikana joukkueen sisällä on vallinnut todella hyvä henki ja kaikki pelaajat ovat sitoutuneet tekemään kaikkensa seuran menestyksen eteen.

– Paljon on toki juteltu, mutta sitoutuminen ei ole ongelma, kaikille on selvää mihin pyrimme. Tauon aikana on tehty yhdessä erilaisia juttuja ja pelaajat odottavat innolla torstain peliä.

Myöskään ottelun panoksellisuus ei Åhmania ja hänen joukkojaan huoleta.

– Otteluissa pitääkin olla panosta. Tietty paineensieto kuuluu asiaan ja ammattilaisten pitää osata käsitellä paineet oikealla tavalla, mies napauttaa.


HIFK-PS Kemi torstaina 12.10. kello 18.30 Telia 5G Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia