AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 25.9.2017

Interin Kandji: "Haluamme palata omalle tasolle"

Interin Kandji: "Haluamme palata omalle tasolle"

Macoumba Kandji hakee tänään onnistumisia JJK:ta vastaan. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin Veikkausliigajoukkueella on maanantaina kasvojen pesun paikka, kun joukkue matkustaa Veikkausliigaotteluun JJK:n vieraaksi.

Interin ainoan maalin joukkueen edellisessä ottelussa FC Lahtea vastaan tehnyt Macoumba Kandji sanoo InterTV:n haastattelussa, että viime maanantain 1-6 murskatappio on syytä unohtaa nopeasti.

- Myönnän, että tuollaiset ottelut ja tulokset ovat raskaita erityisesti kotikentällä omien kannattajien edessä. Emme voi kuitenkaan antaa sen jäädä pyörimään päähän pitkäksi aikaa. Jos se jää, niin tulokset voivat toistua loppukauden otteluissa, sanoo Kandji.

Kandji itse on päässyt Lahti-ottelun pettymyksestä yli ja samaa hän sanoo joukkueesta. Katseet on suunnattu vahvasti kohti Jyväskylää.

- Minä itse olen pystynyt jo unohtamaan nuo tapahtumat ja samaa uskon myös joukkueesta. Käytämme varmasti Lahti-peliä osana oppimisprosessia ja nyt odotamme jo innolla ottelua JJK:ta vastaan. Haluamme palata siinä pelissä omalle tasolle, korostaa Kandji.

- Tunnelma harjoituksissa on ollut hyvä. Olemme käyneet paljon koko joukkueen puolustamista läpi hyvällä asenteella, valottaa Kandji.

JJK – FC Inter maanantaina 25.9. kello 18.30 Harjun Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia