AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 24.9.2017

Åhman: "Pitää löytää lääkkeet VPS:n peliä vastaan"

Åhman: "Pitää löytää lääkkeet VPS:n peliä vastaan"

Jari Åhman muistaa hyvin edelliset VPS-ottelut. (Kuva: Juha Tamminen)

PS Kemillä on hyvin muistissa edelliset kohtaaminet sunnuntaina Sauvosaaressa vierailevan VPS:n kanssa.

Edellisestä ja maalirikkaasta kohtaamisesta PS Kemille jäi hiukan hampaankoloon. PS Kemi johti ottelua Vaasassa parhaimmillaan kahdella maalilla ja oli voiton syrjässä kiinni loppuminuuteille saakka. VPS onnistui tasoittamaan pelin varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla loppunumeroiksi 3-3. Toukokuussa Karihaarassa VPS ratkaisi ottelun edukseen tekemällä pelin ainoan maalin jo kolmen minuutin jälkeen. PS Kemi ei puolestaan saanut palloa sisään edes tyhjän maalin edestä.

– Toukokuussa pelasimme ensimmäisen jakson aivan liian passiivisesti, mutta toinen jakso oli jo parempaa. Ilman muuta lähdemme nyt jatkamaan sitä toisen jakson tekemistä, PS Kemin päävalmentaja Jari Åhman painottaa.

VPS:n pallonhallintaan ja alhaalta lähtevään syöttöpeliin perustuva pelityyli on Åhmanille tuttu. Joukkue on hinkannut maalitekopaikkoja viimeiseen asti ja on koko liigan vähiten laukonut joukkue.

– Tilastot eivät valehtele. Noin VPS pelaa ja tuskin he sitä lähtevät muuttamaan, kun ovat kaksi vuotta sitä rakentaneet. Meidän pitää vain löytää aseet heitä vastaan.

Åhmanin mukaan Sauvosaaren kenttä on nyt hyvässä kunnossa, eikä alustan kanssa pitäisi olla ongelmia.

– On totta, että olemme olleet parhaimmillamme vieraissa tekonurmella, mutta nyt Sauvosaaren nurmi on paremmassa kunnossa kuin viime kotiottelussa.


PS Kemi-VPS sunnuntaina 24.9. kello 15.00 Sauvosaaressa. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia