AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 11.9.2017

Vuorinen SJK-pelistä: "Kova taisto on tulossa"

Vuorinen SJK-pelistä: "Kova taisto on tulossa"

Petri Vuorisen VPS kohtaa illalla SJK:n. (Kuva: Juha Tamminen)

Vaasan Palloseura kohtaa tänään maanantaina Pohjanmaan derbyssä SJK:n. Ottelu pelataan Seinäjoen OmaSP Stadionilla ja se vislataan käyntiin kello 19.30.

Edessä on iso peli molemmille joukkueille. Nyt viidentenä oleva SJK ja pisteen perässä seitsemäntenä oleva VPS tarvitsisivat kumpikin voittoja pysyäkseen Ilveksen, Lahden ja KuPSin mukana. Pelejä toki on jäljellä vielä seitsemän molemmilla tämänkin jälkeen.

– Tärkeä peli molemmille, mutta meidän näkökulmasta tietenkin meille etenkin. Tämä on viimeinen paikalliskamppailu tälle kaudelle. Haluamme näyttää olevamme parempia. Lisäksi haluamme näyttää olevamme parempia kuin ylipäätään tämän heikon jakson aikana olemme olleet, Vepsun päävalmentaja Petri Vuorinen kommentoi seuransa sivuilla.

Vuorinen odottaa SJK-ottelusta todella kiihkeää kamppailua juuri sen vuoksi, että derby on kauden viimeinen. Jo kolmannen kerran kuluvalla kaudella päävalmentajansa ulos potkinut SJK tuskin on parissa päivässä ehtinyt pelisapluunaansa täysin muuttamaan, vaikka vetovastuussa ovatkin nyt Brian Page ja Toni Lehtinen.

– Kova taisto on tulossa. Uskon, että peli voi olla vähän erityyppinen kuin aiemmat, kenties fyysisempi, Vuorinen kommentoi.

SJK - VPS maanantaina 11.9 kello 19.30 OmaSP Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia