AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 11.9.2017

SJK:n Aksalu vetoaa kotiyleisön tukeen

SJK:n Aksalu vetoaa kotiyleisön tukeen

Mihkel Aksalu toivoo tukea kotiyleisöltä. (Kuva: Juha Tamminen)

Valmentajaa viikonloppuna vaihtanut SJK on tulessa maanantai-iltana kotikentällään.

Pohjanmaan derbyssä on vastassa VPS, joten panokset ovat kovat. SJK-vahti Mihkel Aksalu vetoaakin kotiyleisön tukeen tässä mielenkiintoisessa kamppailussa.

- Kapteenina pyydänkin yleisöltä ja kannattajilta - tämä on se hetki, jolloin me tarvitsemme teidän apua. Kaikki te kenelle vain suinkin on mahdollista, niin tulkaa paikalle ja auttakaa meitä, kannustakaa meitä. Me tarvitsemme teidän kaikkien apua, Aksalu toivoo SJK-TV:n haastattelussa.

Molempien joukkueiden viimeiset ottelut ovat sujuneet mollivoittoisesti, kun SJK hävisi ennen maajoukkuetaukoa kotikentällään JJK:lle ja perjantaina tuli niukka tappio viime hetken maalilla KuPS:n vieraana. VPS puolestaan on peräti kahdeksan ottelun voitottomassa putkessa, eikä se ole voittanut otteluakaan sitten heinäkuun europelien. Viimeisin tappio tuli perjantaina kotikentällä HJK:lle, joka vajaamiehisenäkin onnistui murskaamaan isännät 3-0-luvuin.


SJK - VPS maanantaina 11.9 kello 19.30 OmaSP Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia