AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 8.9.2017

VPS:n Viitikko uskoo uutta virtaa löytyneen tauolta

VPS:n Viitikko uskoo uutta virtaa löytyneen tauolta

Mikko Viitikko on valmis haastamaan entisen seuransa. (Kuva: Juha Tamminen)

Vaasan Palloseura kohtaa perjantaina kotonaan Helsingin Jalkapalloklubin ja on pienen tauon jälkeen valmis haastamaan kärkijoukkueen.

VPS otti maaottelutauolla kunnollisen irtioton arjesta. Sunnuntaina joukkue palasi arkeen täynnä virtaa.

– Hyvillä mielin olemme palanneet treeneihin. Loma teki todella hyvää. Olimme vähän väsyneitä. Meillä oli europelien jälkeen tiukka liigasetti. Nyt on hyvä jatkaa, kun saimme vähän levätä, VPS-toppari Mikko Viitikko kommentoi.

Tauko teki hyvää etenkin henkisellä puolella.

– Saimme vähän ajatuksia muualle. Meillä oli vähän huonoja tuloksia tuossa ennen taukoa, mutta nyt olemme nollanneet tilanteen. Teki hyvää nähdä perhettä ja kavereita ja unohtaa jalkapallo hetkeksi, Viitikko jatkaa.

Klubista jokunen vuosi takaperin Vepsuun siirtynyt Viitikko odottaa tasaväkistä kamppailua, jossa kumpikin yrittää pitää palloa ja hallita tapahtumia.

– Me pystymme varmasti vastaamaan siihen, kun he yrittävät dominoida peliä. Pelistä voi tulla vähämaalinenkin. Kun pidämme omissa nollan, niin meillä on paremmat saumat voittaa, Viitikko uskoo.

HJK:n kohtaaminen ei Viitikolle ole enää sen erityisempi asia.

– Se toki tuo lisämaustetta, että he ovat Suomen suurin seura ja heillä menee nyt hyvin. On hienoa haastaa heidät.


VPS-HJK perjantaina 8.9. kello 18.30 Elisa Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia