AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 7.9.2017

Korkeakunnas: "Jokainen piste elintärkeä"

Korkeakunnas: "Jokainen piste elintärkeä"

"Toke" iloitsee ilmeestä harjoituksissa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti matkaa torstaina JJK:n vieraaksi ja selkeä tavoite on paluu kesän vahvaan tappiottomaan putkeen.

FC Lahden komea tappioton putki katkesi juuri ennen maaottelutaukoa. Tappiot tulivat SJK:lle ja PS Kemille. Joukkue on maaottelutauon aikana pitänyt pienen tauon, mutta myös harjoitellut tiiviisti. Maajoukkuetehtävissä kävivät Paavo Voutilainen, Santeri Hostikka, Mikko Kuningas ja Henri Anier.

- Meillä on takana hyvä viikko harjoituksissa, joissa on ollut paljon keskittynyttä ja motivoitunutta porukkaa. Osalla pelaajista oli tänään niin kovat pelihalut, että piti ihan toppuutella, kertoo päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Tämä kuulostaa hyvältä, sillä FC Lahdella on edessään kova loppurutistus. Kautta on jäljellä yhdeksän ottelua ja Kuhnurit on sarjassa toisella sijalla. Mitalitaiston kannalta olisi tärkeää palata takaisin voittokantaan kiinni.

- Hyvältä näyttää ja valmiita ollaan. Meillä alkaa kova puristus ja jokainen piste on elintärkeä kohti tavoitetta. Jokaista peliä lähdemme tietysti voittamaan. Se on selvää, "Toke" painottaa.


JJK – FC Lahti torstaina 7.9. kello 18.30 Harjun Stadionilla. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia