AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 6.9.2017

​Akseli Pelvas elokuun kuukauden pelaajaksi

​Akseli Pelvas elokuun kuukauden pelaajaksi

Akseli Pelvas vei kuukauden pelaajan tittelin. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK:n Akseli Pelvas on valittu Veikkausliigan elokuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss.

Veikkausliigan elokuun pelaajaksi on valittu HJK:n hyökkääjä Akseli Pelvas. Pelvas teki neljä maalia ja antoi yhden maaliin johtaneen syötön viidessä elokuussa pelaamassaan Veikkausliigan ottelussa.

Pelvas on tehnyt tähän mennessä yksitoista maalia Veikkausliigassa 2017. Hän on Veikkausliigan maalipörssin jaetulla toisella sijalla syyskuun ottelujen alkaessa.

Kuukauden pelaajan valinnasta on päättänyt arvovaltaisin mahdollinen raati eli Veikkausliigan pelaajat itse. Veikkausliiga on kuullut pelaajien kannan yhteistyössä Jalkapallon Pelaajayhdistyksen kanssa.

Veikkausliigan elokuun valmentajaksi on valittu Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss. Ilves pelasi elokuussa viisi ottelua, joista tuloksena oli kolme voittoa ja kaksi tasapeliä.

Elokuun kuukauden joukkueessa on kolme pelaajaa HJK:sta ja Ilveksestä. KuPS:sta mukana on kaksi pelaajaa ja yksi pelaaja FC Interistä, RoPS:sta sekä SJK:sta.

Veikkausliigan yhteistyökumppani Westerback 1897 palkitsee kuukauden pelaajan ja valmentajan virallisen Suomi 100 -korusarjan tuottein. Pelvas palkitaan ottelussa HJK – HIFK tiistaina 12.9. Ottelu on Veikkausliigan 2017 kolmas ja viimeinen Stadin derby.

Wiss palkitaan ottelussa Ilves – RoPS sunnuntaina 10.9. Ottelu esitetään osana Nelosen Futiskierrosta sunnuntaina kello 15.00 alkaen.


Veikkausliigan elokuun joukkue (4-4-2):


Otso Virtanen (KuPS)

Felipe Aspegren (Ilves) – Hamed Coulibaly (KuPS) – Dani Hatakka (SJK) – Juha Pirinen (HJK)

Timo Stavitski (RoPS) – Sebastian Dahlström (HJK) – Reuben Ayarna (Ilves) – Iiro Järvinen (Ilves)

Benjamin Källman (FC Inter) – Akseli Pelvas (HJK)


Kuukauden pelaaja: Akseli Pelvas (HJK)

Kuukauden valmentaja: Jarkko Wiss (Ilves)

Lisää uutisia